Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Gyerekek vagytok. Az megvan? Honnan is érkezett hozzánk a kínai elnök? Beszédes: Macron a francia hegyekbe kirándul kínai kollégájával, de ott is Ukrajna és a kereskedelem a téma. Csak nem a lehallgatástól tartottak a nagyon baráti USA részéről? ea87ab4c-611c-4af8-8237-6a426b406ae6_w1023_r1_s.jpg (1023×575) (rferl.org)
"Marciék mit szívnak, de jó anyag lehet..." Na látod ez furcsa megállapítás! -én most hónapig három hetente 40 liter kemót kaptam! Túléltem! Sőt! Ja és korábban a kilencvenes években a speed discóban dolgoztam.... Szóval így értékelj!
...ha így "kiborultál" a kínai nukleáris együtt működésen, akkor nem hallottad a hét viccét hétfőn! Nem tudom Marciék mit szívnak, de jó anyag lehet...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)