Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A járulékból tud jópofizni Lázár Szandikával, és olyanokat mondani, hogy elveszed a pénzem. Mármint a mi pénzünk, csak úgy hozzá nőtt, azt hiszi az övé.
Igen, az egész is egy aljas populista hazugság volt, ezt akkor is tudtam, csak a vakok nem látták mire megy a játék. Mint ahogy az is hogy manapság sok busz és vonat pályaudvaron 2-300 ért mehetsz el mosdóba hiába van érvényes jegyed, ... és lehetne sorolni.... Ha nem akar megpusztulni a magyar akkor fizet, most ez megy. A járulék pedig "adomány" szerintük amit fizetsz vagy fizettél nekik......
Ha azt akarod, hogy normális ellátást kapj, vagy azt, hogy ne kelljen addig várnod ameddig meggyógyulsz, vagy meghalsz, most is fizetsz, és nem 300 Ft-ot. Az egész ezzel kapcsolatos népszavazás egy populista hazugság volt. Persze az emberek hamar felejtenek. Csak meg kell nézni, hogyan növekszik a magánegészségügy, a várólisták, a kórházi adósság. A magánegészségügy nem lenne ilyen jó buli egyeseknek, ha minden rendben lenne, de nem is az a cél.
Az persze "logikusabb" hogy fizetős lett a parkoló a rendelőnél és óránként fizetsz 400 at... Amúgy teljesen rendben volt a 300 mert az összes unatkozó öregasszonynak a rendelő volt a klub. 300 ért már nem kellett a belépő heti 3szor és így megszűnt a sorban állás.
Az ellenzeknek eleve ott a kepviseloi fizetese,amit nem kicsit megemelt nekik Orban,cserebe biodiszletek. Lattal barmelyiktol erdemi munkat az elmult 14 evben,azon kivul,hogy namajdmostmegdontjukahatalmat...Hadhazy talan,dehat az szelmalomharc,es kb egy ember. Az ellenzek azert kell,h a demokraci,jogallam valamilyen illuzioja fenn legyen tartva. Szavazoknak is,kulvilagnak is.
További részleteket közölt a Hvg360 arról a Medián-kutatásról, melyet a lap megrendelésére készített a közvélemény-kutató. Most azt nézték meg, hogy a 25 százaléknyi biztos szavazó honnan érkezett a Tisza Párt mögé. A válaszadók közléséből kiderült, hogy a Tisza-szavazók több mint fele a legutóbbi országgyűlési választáson a hatpárti ellenzéki listára szavazott, míg 13 százalékuk úgy emlékszik, korábban fideszes volt. Támogatóinak egyötöde azt állítja, hogy 2022-ben nem szavazott, de jelentős azoknak a száma is, akik az MKKP-től vagy a Mi Hazánktól álltak be mögé. https://telex.hu/belfold/2024/05/08/median-magyar-peter-tisza-part
Áhhá, tehát te úgy látod ,h az ellenzéknek is jut "zsebbe"? nem b@szogatásképpen mondom, érdekes gondolat amúgy:). lehet azért van olyan furcsa vigyor mindig Gyurcsány arcán.
Pont erről kérdeztelek titeket, hogy állnak. Nem olvastam híreket erről, direktbe meg nem keresgélek ilyesmire, ennyire nem érdekel a politika. főleg a portfoliot olvasom, aztán itt vagy van cikk ilyesmiről, vagy nincs.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)