Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Amúgy tényleg nem tudom! Te aki néhány éve még azt állítottad,hogy a hatvanas évek végén vagy a 70-es évek elején jegyrendszer volt Magyarországon, te mi a f@szom kapcsolatot tarthatsz 10 országgal!? Ha ez valóban igaz lenne,az jól példázná ezt a rezsimet
tágabban 3 és közben ott voltam egy ideig. Éltem a városban ott aludtam. Jelentősége nincs én ezt láttam. Amúgy 10 országgal vagyok napi munkakapcsolatban érzékelhetőek a különbségek. Ha azt mondják ilyenek olyanok a magyarok ugyanezt lehet németekre, belgákra, hollandokra románokra stb stb. Erdélyiekkel is van napi kapcsolat az is megér egy misét.
Rendkívül körülményesek a románok. . Rettegnek attól, hogy hibázzanak. Ha megbeszéltünk egy munkafolyamatot soha nem volt meg. Összesen 3 nagy projektben voltam velük mindig ez volt. Egy srác volt aki jól csinálta de az külsős vállalkozó volt. Állandóan elszivárogtak a munkából.
Van egy kép a cikkben, erről a két partizánról. Mintha csak a Wall Street farkasából léptek volna elő."Stofa György (jobbról) a Monaco Yacht Show-n – Dévényi Dániel vendéglátóipari vállalkozó társaságában (forrás: Instagram/444)"
Nem az ország vezetéséről, a románokról egészében: "Én dolgoztam románokkal egy projektben, soha nem viszik semmire a mentalitásuk miatt. " Okos nudli:)))
Akkor csinálsz buborékot magadnak ha egy meló alapján alakítasz véleményt egy ország vezetéséről. És igen, ellenőrizhetőek az állítások márton szerencsétlenségére.
Attól függ, kinek mi a fontos, és milyen időtávon. Nekem 382.03 és 399.627 a két fontos szint, ebből a range-ből bármikor elindulhatunk felfelé egyelőre, és most vagyunk az első lehetséges vételi zónában, a második ilyen sáv 383,6 és 385.6 között van napos charton.
Érdekes hogy elkezdtek érdekelni a tények ha a neked szimpatikusakat válogatják egy csokorba. Ha a hülyeség-definiálásaidat cáfolják akkor meg rögtön kihátrálsz. És te véleménybuborékozol. Hát önparödiának megteszi.
En jelenleg is dolgozom,es ezt igy altalanosan azert nem jelentenem ki,h nem viszik semmire. Nyilvan itthon sem mondhatjuk,hogy a magyarok kozul mindenki viszi valamire. Ambicio,tudas, fejlodesre valo igeny,celtudatossag kell. Akiben nincs meg,az tenyleg nem viszi sokra.
Ha vélemény buborékban élsz akkor persze nem gond. Ha valóban érdekelnek a dolgok akkor mindent olvasni kell. Amit Nagy mond azok ellenőrizhető tények. Én dolgoztam románokkal egy projektben, soha nem viszik semmire a mentalitásuk miatt.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)