Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
“ Vagy jobban jársz vele, mint a pmáppal vagy nem.” Amit majd utólag fogunk csak tudni. Ez ilyen. Ha leírod még párszor hogy “csak figyeljetek” akkor is. Én nem hirdetnék még győztest a 19%os pmap és a 8,5%os pemap közt, csak hogy ne más termékeket hasonlítsunk össze.
Elég sokunknak van ojrója (vagy más deviza), Snake is írta ma is, kamatok devizába. Nomádnak is van, nekem is. Elhiszed, hogy arra már úgy tekintünk, hogy jó helyen van?
Szerintem el se hiszed mennyire jó nézni a sehova se mozduló eurót, mert addig se esik szét teljesen az ország és lehet vásárolni, amiből kb minden is külföldről jön euróért.
Hidd el hogy az. Tudom. Eléggé ralatok. Sot még annál is hottabb. Nem hiába mentek le 25m ra . Gondold csak át ai index cikket amire múltkor hivatkoztam. Kb. ugyanaz igaz PMAPra is. A teljes allomany kb 80% a PMAP tulajdonosok 5%nal.
„A lakosság azért kezd devizába állni szép lassan.” --- Én
meg azt mondanám, hogy amit még lehetett gyorsan belenyomott PMÁP-ba: Idén
még nem láttunk ilyet: óriási lakossági roham indult a Prémium Magyar
Állampapírért. Ennek egy része biztosan – ahogy írtad – hot money, de
kétlem, hogy a több év alatt felépült 6600 milliárdos állomány döntő része az
lenne.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)