Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Persze hogy nem, nem is akarom addig tartani. Mint ahogy a környezetemben senki sem. Már rég mondom, hogy PMAP forró pénz. Tokeattetellel megtölt piramis játék . Csak ennek a kamat költsége jövőre kb. 1500 mrd forint. Kb 20% a teljes államadósságnak. Most emeltek fel az idei kamat költséget 3300mrd forintra. Jövőre kb. 5000mrd. Egyértelmű, hogy nagyon nagy baj lesz. Nálam kb 25% PMAP. Jövőre nagyon résen kell lenni, mert valószínűleg ázok akik késő ébrednek porul járhatnak.
Certi nyitás 9:05-kor van, amikor már csak 391.7 volt az árfolyam, nem 392.6. Gondolom te nem certivel toltad. Korrekció nélkül nincs emelkedés, és fordítva is igaz. Szokták mondani, nem érdemes ki-be ugrálni, ha megvan az irány, hát maradok, még. Jó néhány 5-10k -s bálna van, meg se mozdultak 391.7-nél.
Így utólag jó döntést hoztál, kicsit sajnálom, hogy nem zártam 150-en a TL 56-ot. Bár legutóbb is "átéltem" hasonlót", aztán érdemes volt kicsit ülni még benne. Benne volt a pakliban, hogy nem adják könnyen a 390-et. eur usd is ment 30 pipet fel, talán ez is segített. 1h boliközépen ül: 389.7 4h boliközép: 389.2 (talán legfontosabb szint) 389.2 alatt megint necces. most látom, hogy otp direktben is lehet stop megbízást adni, amellett,h eladás van. szép.
Én mindenesetre reggel zártam a longjaimat, elégedett vagyok az eheti mozgással. Jó lenne egy újabb beszáló, keressük meg most pl. a Bloomberg brüsszeli tudósítóját..:)
eur usd közben m5 bolitetőn kiszúrkált felfele. jöhet le az aljára 1.045 újra? 1h-n is tetőt csipkedi. 2h-n 1.0492 körül van a tető. 4h-n benne van egy 1.041 padló Hetesen még midnig 33 az RSI (nem túladott) ez a durva. ezt csak azért írom, amint megáll az eur "erősödés", lökhetik tovább a forintot. én speciel egy 390.2 visszateszttől sem ijedek meg most. 1h boliközép 389.8. akár,
meszaros cegei felol megy majd a "tamogatas!" a 900 milliardos adossagkupacon, veszteseget termelo 4ig cegcsoport fele. jaj de szep csöd lesz ebbol, orom lesz nezni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)