Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Pénzt akkor fizetnek ha ténylegesen, pruduktívan elvégezted a munkàt. Magyarországon nincs elvégezve az adott melo. Mediahack nálunk tudásalapu, mert nálunk a vagina is csak egy csík Változás kell a headquarters-ben.
Ez nem így van! Ne sértegess! Érdekes, hogy ma ismét be tudott köszönni 1 hsz erejáig, amikor elindul a hortobágyi csüngőhasú a piachoz képest hatalmas erőt mutatva. Azután, meg úgy esett 4 FO$egységet, mintha vége lenne, szép ívet írt le ma is. Reggel vették, azután sztem csak elengedték. a természetes esés 13% mellett ki tudja meddig az 1%nak néz ki. Stabil ez a FO$
Léptem gyerekek, a gyerekkel is kell lenni néha:) mai napi záró tipp: 24:00 eur usd 1.045 eur huf 389.2, csak hogy legyen egy kis korrekció is (mielőtt megérkezik az EU-s milliárd áradat)
Én real time nézem a certi kötéseket, vételi ajánlatokat. Ha be van állva egy/több 10k-s vétel, azt jó jelnek veszem. Ha nincs vevő, akkor az gond. (esetleg további esést várnak, és ott vesznek bele) Lutri volt a mai nap, kemény ütötték a 386.2-t, nagyon sokáig.
Meglesz(talán) az Eu pénz lehet realizálni.. Az ország marad ugyanúgy a s_arban.. Megszúnik ha megkapjuk az Eu- pénz hatás. Túltolták ezt is,semmi nem fog változni tulajdonképpen. Pár Ner-es beruházás indul ennyi .
Én 5000db-ot vettem hétfőn 387.7-en, "én marha", a mai napot látva. De nem lehet aljvadászkodni...nem is hígítottak ma nagyon, én sem. Volt egy para kiszálló 9000db 108-on. (nap végén kiszórhatta volna 130 körül, durva, de ki látta előre?) EUR HUF 382-nél vettem legutóbb (mert a mostani 395-ös emelkedés idején nem voltam gépközelben, lemaradtam...), szóval 382-nél 1 hetet benne ültem, 10 certi-pont bukó, majd utána jött a 378 ...kiülték a bálnák, ahogy én hívom őket, nem realizált senki. 390 körül kiszórták, én is. Szerencse! simán lehetett volna KO, és úgy emelkedés utána. EUR USD Próbál erőlködni az EUR az USD ellenében, de sztem reggelre 1.045 alatt lesz, a hétre 1.035-öt várok a mai adat fényében. Géza hol jár?:D Biztos az ő keze van benne a dolgokban, lelki erejével segíti a TL-eseket! közben 4h boliközép 389.9 átlőve, visszatesztelve, tovább ment. (Boli tető 4h: 393.4, ha megállítja)
Lehet szemen köpi magát a reggeli kávéval... eur huf 4h https://kephost.net/p/OTkzODQ3.png köv szint: 390.2, 391 391 előtt egy visszatesztet illene, mármint, mielőtt megjönnek az EU-s pénzek, úgy értem!
Épp akartam kérdezni. :) Ibiza! Áruld már el nekünk tudatlanoknak, hogy ennek mi értelme van, hogy hol Nudliként mondod ugyanazt újra és újra, hol Zajecként, odát a Stocklandyardon meg Ibizaként?!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)