Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az EURUSD nagyon kényes téma. Ott ugye éves támasz tört az egyik tavaly év végén. A másikhoz közeledünk. Nagyon fontos, hogy milyen éves gyertya jön. Ha 3. fekete és az utolsó támasz alá zár, akkor jövőre imához. Nagyom messze vannak a hosszú támaszok. Szemely szerint várom a 3. éves fekete gyertyát, de ez nem feltétlenül jelenti az utolsó éves támasz alá zárást. Majd jövőre eldől a világ sorsa, ahogy Vadi írta. Most csak petting van.
Van egy rendszerem. 5 indikátor. FF bol Pompitol kaptam az indíttatást és kicsit tovább fejlesztettem. 85% ban pontos. Jelet adott USDHUF páron havin. Én sem akarom nagyon elhinni. A fogadok különben csak annyit jelent, mielőtt bárki nagyon beleélné magát, hogy hosszú távú játékosként továbbra is kb 50% forint portfólióval rendelkezem, és azt nem csökkentem tovább.
A 370 alatti EUR már történelem. El kell felejteni. 18%-os O/N, az MNB- ben sokszor felcsendülő "Miatyánk", BUX ATH közepette sikerült lecsorognunk odáig. Ha valaki 370-es Eurót akar, akkor vegyen most dollárt, majd paritáson átváltja...
Bandi, TheSnake2020 a te embered.:) Lehet igaza lesz, de a többség TL-t vett ma:D én meg követem a bálnákat, mert ilyen hülye vagyok Miért lenne érdeke az MNB-nek az erős forint? már több jel mutatkozik arra, hogy az rosszabb, mint a gyengébb. Inflációt gerjeszt a gyenge forint? Nem úgy tűnik, hogy a 435>370 segített volna. Olcsóbb a kenyér, mint 370-nél.
"Az majd a következő évek témája lehet, hogy mi számít „átmenetinek”," Állítólag az angol úgy mondja ezt,hogy forever, de legalábbis amíg a makkos cipős cig*k kormányozzák az országot. Amúgy meg vannak itt a fórumon szakértők, akik nem is olyan régen még 350-et, meg az alatti árfolyamot jósoltak. Szerintem őket kellene megkérni a komoly szakmai érveik kifejtésére, jól jönne Hungáriának a segítség!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)