Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A ChatGPT egyébként azt írja, hogy az Izrael támogatói ellen bevezetett olajembargó vezetett a dollár értékcsökkenéséhez. Most egy hangyányit másnak látom a helyzetet, ugyanis nem értem, miért gyengülne a dollár az EUR-hoz képest, miközben éppen Európa van most jobban kiszolgáltatva az orosz "kavarás" miatt.
Gondolom mostanra mindenki hallott az újabb palesztin-izraeli háborúról. Szomorú, hogy újabb konfliktus kapott lángra a világban, sajnálom az áldozatokat, de mégis meg kell kérdeznem, hogy szerintetek erre hogyan reagál majd a dollár? (A historical Dollár indexet megnéztem 1973-ból a JomKippur-i háború körül és ott minimálisan gyengült a kitörése körül, majd a lezárást követően nagyobb erősödés volt megfigyelhető...most számíthatunk hasonló vagy egyáltalán bármilyen reakcióra?) Köszönöm!
Törölt felhasználó2023. 10. 07. 22:44
Szerintetek dollára és emiatt forintra mi vár hétfőn az izraeli helyzet miatt? Megyünk 350 felé?
Forbes új Jaksity cikkét nem találtam, eléggé rossz hangulatban szólt mi merre mehet még itt... ellenben a profi elemzők nem régen kijött 370-365 jövő közepi irányával
Jaksity szerint legalább 400-as euró lenne a reális jelen helyzetben. Meglesz az, ahogy vágják a kamatot. Tegnap F1 szabadedzés után úgy maradt a tv, amikor felkeltem a tv elől, jött az egy perc hírek vagy mi a bánat a neve, ment ám a Brüsszelezés keményen. Gondoltam is, hogy a nyáj milyen szépen mondhatja most, hogy szemét EU.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)