Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ha megnézed, akkor ennek az egész jelenlegi éves szintnek az alján vagyunk (ha felteszel egy időszaki elválasztót hetes chartra). Az tartja még jelenleg, hogy hetesen nem tudott zárni a szint alá, szigorúan véve az emelkedő trend még mindig nem tört meg (hetes chart), nagyon pici híja van, ha letörné, visszateszt után mehetnénk paritásig. Sosem tudom előre, hogy mi fog megtörténni, csak lehetőségeket keresek.
napos sávalj 384-385 környéke, pontosan mind1, a lényeg, hogy felette vagyunk. Értem,h a 378 nem sérült, de a Certi KO 380-nál van, sérülne a lelkünk, ha 380-nál vagy jövőhéten 381-nél kicsapnának.
TA az TA, akárhogy is nézzük. OTP-nél mit mondtak? 15K!! lett 13K, nem sokan hittek a lefele körben, és tessék, Varga Mihály megoldotta. Itt ugyanúgy az EU-s pénzek megpörgethetik a forint-erősödést. (ha párosul mellé eur usd örömködés) Ettől függetlenül, amit írok, én is felfele várom-vártam...
Ez egy szutyok deviza ma különösen abnormális mozgásokkal ne hasonlítsuk az OTP- hez szerintem. Hosszabb távon meg lehet nézni a grafikont hogyan néz ki.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)