Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Inkább előbb, mint utóbb kéne, mert ha valami baleset történik és ellenzékbe kerülnek, azért a reptérből, innen-onnan azért még mindig "elég jó" lóvét lehet kiszedni. Meg persze ott a Vodafone, fél Balaton, végtelen a sor.
Az gondolom, rosszindulatú feltételezés, hogy azért kell a Budapest Airport, mert előbb-utóbb valamilyen úton át lesz játszva a NER-nek, ahogy az AH-val is tették.
Vélhetően napi csúcson - alacsony spreaddel - megérheti. Éjszaka gyüjt egy kis swappot, másnap vagy nyereséggel zár, vagy tovább gyűjti a kamatot és forexen tőkeként szolgál további longhoz.
Naposon nézve, az augusztus 10.-i napot ostromoltuk alig voltunk tizedekre. Június 12. óta fordultunk gyengülésbe. 368,305 ről FO$rint +5,28% 388,112 cs korona +1,8% 374,93 zlotyi +1,22% 372,79 usdeur +0,44% 369,92 szerb dínár +0,09% 368,63 román lej +0,08% 368,59 bolgár leva +0,03% 368,41 még jó, hogy dupla akkora kamat támasztásának segítségével ilyen stabil a FO$rintunk! Ezen az időtávon a cseh korona volt a leggyengébb régiós társ, akit lazán majd 3szoros gyengüléssel túlszárnyaltunk! https://imgur.com/a/G3Goz6P
Tényleg mindent félretéve (a szükségszerű kamatemeléseket), csak a chartra koncentrálva, hol volt itt beszálló a shortra? Hol bukott volna még el a felfelé tartó trend?
Gondoltam - van egy kis szabad hufom - tegnap veszek kis deviza belole. Aztan elcsabultam hatha eros a huf, majdnem vettem kis rovid dkj, majdnem. 1 honap kb 0,75% csak beke lesz. Hat ma ketszereset lehetett keresni devizan
egy másik univerzumból is látszik, hogy melyik a legelb@szottabb ország FO$ 388.379 +5.949 +1.56% román lej +0,17% cseh korona +0,24% zlotyi +0,6% https://imgur.com/a/1keDOy4
Köszi! Én is beírom, ha eladtam őket. Én maradok. A nagy napos zöldnek a héten még lesz folytatása valamikor. Holnapra akár jöhet egy 386.1 korrekció, ez is benne van a pakliban, vagy egy GAP és Toldi Miki köve.
Isten veled, TL56. Igazán megszerettelek, és te is jó voltál hozzám, de ma elválnak útjaink. 105 -> 145, 37,26% és mindez egyetlen nap alatt. Aki még benne van, annak sok nyerőt, nekem a héten már csak a mozizás marad. :)
Napos boli tető: 388.35 mai max 388.061 önmagában nem jelent semmit. az alsót is tolhattuk volna lentebb, de arra jó volt,h kirúgja magát. Kamu erősödés.. a 368-389 felfele körnél már 375-nél boli tetőnél voltunk, aztán 3 nappal később 389-en.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)