Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A fasiszta rendszer jegyeit egyre nagyobb számban veszi magára a kormány,ehhez nem kell semmilyen oldal,alap történelmi ismeretek elegendőek. EU pénz habokban sincs, ez is tény,hiába hiteget másfél éve Navracsicska,ez is tény. Viktorka most megy kucsnurogni ahhoz az EUhoz,akit annyira meg akar állítani,hogy dobjon már ide 3.9 yardot,pedig korábban ugye a keleti hitel volt a jó hitel,kétszer annyiért. Gondolom most nagy hirtelen nem hagytam ki semmit... Több tény,kevesebb M1,Origo,TV2,ha már személyeskedni akarsz.
TL56 még pénteken 125-ön zárt (miközben én a Balatonon pancsoltam :D ). Pici nyereség, 3,45%, de mindez csupán hétfőtől. A mondás most is érvényes: jobb a kicsi nyerő, mint a nagy bukó :D
Egy picit elemeztem (nem szoktam) és nekem 4 óráson 389 felett van egy ellenállás (julius 9 és augusztus 15 körül innen kezdett ismét erősödni), 2 héten belül ide várom. Ezért is írtam, hogy beálltam 147 certi eladásra a jövő hétre, gondolom nem ütődik ki addig. :) Ha jövő héten nem kerül eladásra és nem ütődik ki, akkor lejjebb állok természetesen a következő héten... :)
Nem lesz pénz míg orbán van hatalmon. Ez már nem a 2015-ös brüsszelezés itt már konkrétan kiépült egy fasiszta diktatúra ami szembe megy az EU és NATO szovetségesekkel és háborús helyzetben az ellenség oldalára állt. Plusz mindent ellopnák ami nincs lebetonozva, de még azt is
Ez a trading.com.uk és igaza van reminek, hogy bármelyik olcsóbb. Míg eszemben van: kártyával ingyen tudsz rátenni és visszahívni, nincs utalási költséged, de arra a számlára érkezik a visszavonásod, ahonnan küldted. Ezt azért írom, ha hitelkártyát használnál, jobb, ha tudod. Anno a "gyerekméretű" lotok (min. pozíció méret) választottam.
A Moodysnál nagyon optimisták. Nem tudom mit szívnak, de én is kérek belőle. Persze lehet, hogy csak túl sok forintot tartanak a magas kamat miatt és nem szeretnék 400-on visszaváltani.
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. A MOODY’S AZZAL SZÁMOL, HOGY MAGYARORSZÁG „ZAJOS VITÁKKAL KÍSÉRVE”, LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE JUT MAJD HOZZÁ AZ UNIÓS FORRÁSOKHOZ Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Érdemes lenne visszakeresni a korábbi értékeléseit, erre most nincs időm, de lassan 1 éve ez a mese.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)