Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
ha szerb dínárral jönne, akkor is hálát adhatnánk ;) vagy a román lejjel.... de mit álmodozom itt. egy lottó ötösnek is nagyobb lenne az esélye Ha 1998.04 óta a cseh koronával menetelt volna büszke népNEMZETTHY nemes NEMZETES hortobágyi cshüngőhasú betyártallérunk, most 160 Fo$rint tallért sem kéne adni 1 hanyatló nyugati ojróért. Előre is elnézést a következő történelmi elemzésemért, akit megsértek vele #mivagyunkalegjobbakaZuniverzumonis túl a világon nagymélykERESZténymAGYARságában. Megrázó képsor következik: 98.04 232,45 ről FO$tallér +67,92% 390,124 cseppet, mintha letértünk volna az ideális pályáról. zlotyi +22,32% 284,33 usdeur +2,2% 237,56 usd, amivel részben, ha az érdek úgy kívánja együtt mozgunk korona -32,92% 155,92 de mire ezt leírtam már +68,1%ban vagyunk https://imgur.com/a/TjPcIbk
Lear tudtommal amerikai, de a közelmúltban IBM is bezárt egy gyárat, most a Lear, Autoliv is elbocsát. Német ipar tovább lassul S&P leminősített 2 autógyártót mert a kínai elektromosakra nem reagáltak elég gyorsan. A német piacon is egyre több a kínai, 1-2 beszállítónknál láttam MG autókat már. Ez nem sok jót vetít előre.
Hát azért az látható, hogy elsősorban az angolszász tőke már évek óta vonul ki az országból. Legutóbbi ugye a Reptér , ami kanadai. Szerintem, ha német is eszbe kap, akkor a baj visszafordithatatlan. Most meg ugy tűnik, hogy egyes nagy nemet cégek próbáljak védeni a mundér becsületet, és a német- kínai tengelyt megóvni, vagy legalább részben működtetni Magyarorszagon. Lehet azonban ez nem lesz sikeres. Akkor mi két szék között a pad alá kerültünk és megyünk a kukába.
Én szurkolok neki. Mi leszünk az új Svájc. Mindenki forintban akarja tartani a pénzét. Én is a még meglévő 50% ot. Mohó vagyok. Hajra forint. Mekkorát fogtok itt nézni, mikor a forint kamat 1% lesz a Svajci franké még felszalad 18% rá hogy védjék a valutájukat az összeomlástól. Lent a bányában még a Milka tehenek húzzak a csilléket.
Már megbocsáss de ez egy akkora butaság, hogy arra szavak nincsenek.. Ahogy fentebb is írták itt soha az életben nem sikerült még természeti kincset az ÁLLAMnak hasznosítani, mindig valami kiszemelt vállalkozó gazdagodik meg... De persze álmodj királylány.
Ez az aranybánya egy hülyeség konkrétan. A bácsi meg kincskereső kisködmön szindrómában szenved. Ha ott lenne értelmezhető rentábilis aranykitermelési lehetőség a NER már rég lenyúlta volna. Mellesleg az arany világpiaci ára se biztos, hogy így marad mehet még lejjebb is.
Napi kamatot felírtad az Excelbe? Ha itt lenne egy aranybánya, szerintem már másnap eladnàk bagóért, de minimum 0%-os hitelből megfinanszírozva az adófizetők pénzén valamelyik állami bank által egy NER vàllalkozónak.
365 után nem lesz 300. Aranybánya "felfelé" lesz. 435 felett :ez az új családvédelmi akcióterv. Persze lehet ezt mondani..fogadj rá:)
Törölt felhasználó2023. 09. 06. 23:05
Na akkor ideje leporolni a régi fundás elemzésemet. Ez most itt kipukkad, vagy max elmegy 400-ig, kicsi esély. Azonban utána szépen törni fogjuk a szinteket, először a 365 lesz meglepetés. Aztán megyünk-megyünk fizetünk, egészen 300-ig emiatt: https://www.napi.hu/magyar-gazdasag/europa-aranytermeles-banyaszat-borzsony-kornyezetvedelem.776974.html Ha ez beindult, lesz tőke a nemzethy örökmozgóra, vagyis a Széles-féle energiacellára, ez egészen paritásig repít minket. Öveket becsatolni!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)