Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Így hogy az MNB-t nem tápolja fel senki, az árfolyamon meg már nem tud nyerészkedni, nem tudom ez meddig fenntartható. Nehogy az legyen, hogy egy szép napon kiállnak, hogy a devizatartalék likvid részét a jegybank sikeresen felhasználta a nemzeti fizetőeszköz védelmében. Viszont a jövőben ilyen tevékenységet nem végez, hagyják hogy tiszán piaci alapon alakuljon ki az árfolyam. Mivel árfolyamcéljuk nincs, soha nem is volt.
aznapi mozgásokra használom. Néha bejön. ez pl. egy 30perces chart alapján https://kephost.net/p/OTc1OTEx.png Természetesen értem,h hosszú távon tök más a helyzet. De pl. azt eldönthetni, hogy ma eladjam időben egy beszakadás előtt, és főleg pénteken (certi swap előtt), vagy megtartsam hétfőig. A bálnák még nem bukkantak fel a parton.
Forintnál ilyen 30-40 filléreket sztem felesleges leizgulni. Simán kitágul a spread,és már meg is vagy. Eleve nem nézem a forintot 4h alatt,mert felesleges,ezeket az m5 chartokat meg nem is nagyon értem. Egy EURUSD-nél még oké,de a forint erre nem nagyon alkalmas.
383.83 Az előbb már ment 0.6 egységet fel innen, de vissza is pattant ide. Nem úgy tűnik, mint akinél elengedték a gyeplőt. USA adatok jönnek ~20 perc múlva.
Bármilyen problémára ezt mondják, kártyás fizetésre is. Megfigyelésemre, miszerint egy frászt, az ügyintéző elmondta, túl van terhelve a rendszer, próbáljam később.
OTP telefonról működik. Kíváncsiságból ránéztem a Webkincstárra is de ott sincs turpisság, még megy). Ez utóbbi alapján meg azt mondanám 385 alatt marad a héten a Ft ….. (ez nem tudományos elemzés …)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)