Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Reklamáció esetén visszakaphatjuk a havi díjat, amit a hajunkra kenhetünk. Ma zárni terveztem certiket, elég idegesítő a negyedéves megszokott leállás időzítése.
Van egy olyan érzésem, hogy az USA az adatokkal erős dollárt szeretne ...... Az árjegyző meg nem mindig fontos szinteknél tűnik el? Esetleg érdemes lenne visszanézni, ha vannak ilyen adatok (vagy a jövőre nézve felírod és visszanézed - a chartok mjegvannak)
Azért az OTP is megéri a pénzét. A netbank már közel fél órája nem működik. Vagy az Erste certi árjegyző tűnik el, vagy ez. Érdekes ezeket senki nem vizsgálja, bünteti.
leht csak be akar ültetni mindenkit,ahogy szokta Fo$rintba. Negatív erőt érzek az éterben. Nagyon beragadt itt valami ebben a bélgáz/lábszagú kárpót medöncébön. https://imgur.com/a/YvFM9QH
2db 6000 TL56 kiszállt a buliból. Az órás impulzusok alapján 385.5-6 környékre benne van a levegőben: M15 boli fölé szúrás 2-3 tizeddel, jelenleg M15 boli tető: 385.2 (+2-3 tized = 385.5-6) eur usd pötyörészik lefele, 1.085 alatt van ici-picivel. Dollár erővel könnyen ott lehet 1.08-nál újra.
384.2-t pöckölgetik M5-ön (5 percesen), de elég kemény visszautasítás lett a vége (384.7) Közben találtam egy jó longos zenét, illik a certisekhez!!! Republic - Repül A Bálna https://www.youtube.com/watch?v=_OqltljlRCY
Nem várom > nem hiszek benne Követem a bálnákat most, de ezt már írtam. Ha hétvégére megtartják, én is. A 2 USA hír el fogja dönteni, merre van az "arra".
vannak akik nem hisznek a további emelkedésben. néhány 1000-2000-3000 db TL56 kiszállt (gondolom 80-100 környéki beszállósok) a nagyok (10000db-osoknek még nyoma sincs)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)