Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hát én belenyúltam ma mint álom, tegnap beragadtam ma meg nem hittem a szememnek. Lehet nem itt kellene offolni, ha gondolod gyártok valami emailcímet.
Semmi baj,lehet keszulni az inflaciora,aki erti,hogy mit csinalnak,ugyesen lekereskedi. Amugy mellesleg az.olaj olyan 7 szazalekot esett az elmult egy hetben,azt majd nyilvan eladjak ugy,hogy neki koszonhetoen olcsobb a benzin. Nem eloszor fog elofordulni,a birkak zabaljak az ilyen joszivuseget.
Azt hiszem, megtaláltam a PMÁP-ból kiszálló pénzek új célját: mini nem-Dubaj titkos befektetési alap. Megállapodhatnánk pl, hogy mecset felejtős, de közepes arany Buddha jöhet. Meg egy kis Legoland. Na?
Azt veszem eszre,hogy egyre kevesebb panelt kaptok benn,fogy a municio. 371ert ajandek volt. Es nem kell remegni sem,hogy varjam a jo hirt,miszerint visszakapom a penzem,vagy vehetek levegot. Aztan amikor 335bol lett 434,akkor gondolom a kozponti utasitas az lehetett,h most egy picit csendben kell maradni,nem ? Ja nem,Soros,brusszel,szakciok...aztan most arra Trump rarak egy lapattal egyeb vamokkal,es extra szankciokkal..How sad story...pedig hogy vartatok Trumpot..
Már az sem világít! A fekete lyuk mindent elnyel! Zlotyi 2022.01 78 2025.01 98 +25,64% Ez az árak emelkedésének különbözetében is látszik. Ott is emelkedtek az árak csak ott X el itt meg x+25,64% + k(rezsi, útdíjak, járulékok, jövedéki, extra, kisker különadók, tranzakciós adók,........) Van kérdés? Van jelentősége? https://imgur.com/a/HzrFGi8
Ha ezt a kerdest ujbol feltehetned..akkor feltenned? Vagy elotte vegiggondolnad,hogy ket kulonbozo iranyrol beszelunk,amikor forint erosites vagy amikor gyengites a cel..
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)