Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hány hónappal késleltetve érezhető a forint gyengülése az inflációban? Akkor meg lehetne tippelni, hogy meddig oldalaztatják. Gondolom decemberben nyögik be a novemberit, hogy 9,9 GYŐZTÜNK! Tehát a novemberi a lényeg. Hasraütésre 1-2 hónapot tippelnék, tehát októberben valamikor elengedik ezt a stabil valuta bohóckodást(ennek nem örülök, csak így hangzik a fejemben a gondolkodásuk).
Na, egyszerűbben, hogy te is megértsd: a fidesznek az infláció a lényeg, lesz.rják mennyibe kerül mindez. Ezért is kell az erősebb forint. Tudtál most követni vagy gyerekrajzokkal illusztráljam? 🙄
Az, hogy az m0 egy év alatt több, mint kétszeresére nőtt, el tudja valaki magyarázni ilyen átlag bokroslali szinten, hogy ez most pontosan mit jelent? Az MNB felpörgette a pénznyomdát és/vagy a pénzintézetek likvid eszközökbe konvertáltak?
Azt nem értem, hogy a fidesznek az miért nem számított, hogy ne menjen 25% fölé?! Ez nem egy öncélú játék, hanem a fenntarthatóan bővülő gazdaság érdekében játsszák. Ahogy a 25%-on vesztett az ország,most ugyanúgy bukni fog a decemberi 9,9%-on. Mondjuk ezt neked hiába írom, úgyse érted!
10% is még egy világra van az EU-s 2 vagy a korábbi magyar 3% os céltól.. Vagy azt várod, hogy ennyivel emelkedjenek a fizetések is , mert akkor az nem fékezi az inflát és csak rontja a pénz értékét.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)