Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Akkor minek off-olod szét a topic-ot? Egyszer mondtak valamit, ami nálad kiverte a biztosítékot. Oké, megértettük, átjött az üzenet. Ezen a ponton engedd el és nyugodtan néz szét más devizapár fórumokon is, amiket nem kereskedsz. Úgy értem a saját lelki békéd érdekében is előnyös lenne, ha jól értem felb.ssza az agyadat ami itt megy.
szerintem te vagy kevésbé idevaló, uh szevasz ;) a népnemzetthy magyarkodáson kívül semmit nem tettél fel! ha 120 milkóval v nagy részével ülsz alompapírban, akkor miért nem azt a rovatot boldogítod, vagy a lakásost??? én bírtam válaszolni a kérdésre te meg semmire Bandi is kérdezte nem egyszer, utána, mintha ciánoztak volna... a like-okból is látszik, hogy hozzászólásaid kevéssé népszerűek... pedig csak a valóságot írom meg amit tapasztalok környezetemben.. meg azt ami nem tetszik, hogy valójában sajnos hátra megyünk nem előre... legalábbis a 7köznapi ember vagy kisvállalkozók, akik nem az állami/haveri közpénzCSECSEN lógnak, azoknak, most többet kell dolgozniuk, azért , hogy ne legyenek sokkal hátrébb, csak kevéssel. A másikok kárára. A money managment és risk managment szabályaidról sem véletlenül kérdeztem. és a %os pozidról ;) Mi a teljes kereskedési összegre vett havi/éves nyereséged%ban? alompapírt ne vedd bele ;)
Sajnos igaz. Másik topik ~kihalt , még ami van a Financial .... Én a hírek alapján írom amit várok, illetve az ákombákom csatornamozgásokat csinálok. Illetve figyelem az nagy emberek mit mondanak ;)
2 posztban is válaszoltam, ellenben te nem válaszolsz. Taníts engem is légyszi hogyan kell!! #39822 #39932 geza77
péntek, 09:56
Előzmény:
Gaguse
de ha vettél 380on valamennyit és nem adtad
el, akkor longban vagy. én is így vagyok vettem, de sajnos nagyon
keveset 379en (eszem ágában nincs eladni az marad ott, míg el nem költöm
én térek át egy stabil fizetőeszközre) és azért is örülnék annak, ha
nem menne felfelé, mert ez csak töredéke, amin nem nyertem, hanem a sok
éves munkájának és lemondásának és spórolásának az eredménye, aminek egy
része így nem ér kevesebbet, azaz nem buktam rajta.
Nagyjabol ki lehet tenni erre a csoportra az Óvoda jelzőt. Mindkét oldalon vannak értelmes gondolatok, de jo magyar szokas szerint daraljak egymast az emberek,ahelyett,hogy szinergia lenne... Hiaba, igaz a mondas, ha kulfoldon a lakhelyedre koltozik egy masik magyar, inkabb koltozz el. Amugy meg normalis trader nemhogy a pozikat, de meg chartot sem osztana meg senkivel, mert abban lehet , h van laza 3 ev munkaja. Ti meg itt sirtok, baszki... Vicc.
hát ha te mondod! Eu csatlakozás óta 2004.05 hó (251,91huf/eur) van mire büszkének lenni! hiszen már elértük a 385öt!! Siker!! a holdról is látszik! FO$rint +52,95% csak, de siker, hogy a 72% gyengülésből visszatért erre a kimagasló erős poziba! romnán lej +20,67% 303 usdeur +11,84% 281 zlotyi +0,44% 253 bolg leva +0,42% 252 cs korona -25,4% 187 Ha olyan jól lavírozott, volna országunk, mint a fenti régiósok+usdeur, most annyit kéne adni 1 ojróért,mint az adott sorban látunk. De a törökökhöz képest még szuper jók vagyunk. szinte olyan vízyzintes vonal, mint a leva és a zlotyi hozzánk képest... https://imgur.com/a/qdcdAp8
Pár hét/hónap és megszalad 400 fölé, előtte megy 380 alá szerintem. Előbbi eset ha bejön ott nyitnék pozit. Segíts már nekem amatőrnek, hol hogyan gyakorlati útmutató. Köszi
ha 430on meg 400 felett sokat vettem volna, akkor, miért az erősödést várnám és miért lennék mérges, ha al qurmány érdemei szerint rakétázik a FO$rintrakéta a végtelenbe és tovább???? Logika tudod micsoda?? van akváriumod?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)