Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Mai napra valószínű a Ft erő, de a héten hó végén én már visszagyengülést / visszatesztet várok 395 környékére. Nem hiszem, hogy lefelé átvinné a 375-380 as szintet
már tokaji5 csillagban is csak magyarul nem tudó , de angolul igen alkalmazott van, mert, az nem olyan drágán vállalja a melót, mit a környékbeliek. Nekik jó a 150 ropi, hó. Nem kell fenntartania családot, házat autót itthun, ezért jó lehet az a pénz. A másik, meg ami miatt nem háborodik fel a nép azon része, aki vakon hisz, mert ők akik nem tudnak angolul sosem fognak 5csillagosba menni, így nincs probléma. Sőt banánt sem vesznek, meg ruhát sem, mert az luxuscikk 2023 orbánisztán ÍGY MEGY ELŐRE. :D
Shortban be lehet ragadni. Kapsz 4,5-5 forint swapot havonta. Tudok olyat, aki 388-on nyitott tavaly májusban euró shortot és idén januárban szép nyerővel kiszállt 395-ön.
Ugyan mivel butitjak a nepet. Mar eleve buta volt, hogy benyeli ezt a propagandahadjaratot, es el se gondolkodik, hogy nem biztos, hogy jo iranyba haladunk. Es hogy miert? Mert a szavazobazisanak nem leteleme a gondolkodas, de ezt nem a fidesz olte ki beloluk, hanem by design ilyenek.
leírtam pont a múlt héten is válaszként a tiédre, de ezek szerint átsiklottál rajta. De amikor tőled is ugyanezeket kérdeztem, pont, hogy semmi válasz nem érkezett ;? görgess vissza!! a fórum nem felejt!!!!
inkább te írd le, milyen pozid van, honnan és meddig tartod. mit tervezel? Én leírtam a múltkor, de nálad ez valami berögződés. Na lássuk Gézunak mi a terve....
Ebbe a részébe (a nép tudatos és folytatólagos lebutítása egy állat szintjére) bele se menjünk, mert csak felmegy bennem a pumpa. Ez talán ennek a mocskos bandának az egyik legnagyobb bűne, mert a gazdasági kárt még csak csak kimozogjuk, de a fejekben rendet tenni egy generáció is kevés lenne. Ez érvényes mind az oktatásra, mind a szemléletre, mind pedig a média propagandává silányítására. ON topik, ti még a hónapban mit vártok? Én hó végén valami infó morzsát az EU-s ügyekről (origos cikk már lehet részben az volt amiben kondícionálják a népet, hogy idén már nix gyün) . Illetve érdekes adat lesz még a márciusi infla. Költségvetés állapotáról, külkermérlegről mikor jön következő beszámoló április eleje ?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)