Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
az egyik alap pontja ahogy magasan szélső értéknél szállsz be, legyen h4 vagy d1 ha meg Daytradebe akkor meg smart money indikator tud segíteni sokat egy rsi és egy adx plusz egy SQZMOM_LB 9-21-9 BEÁLLÍTÁSSAL !
5000 kell 1:20 eu szabvány. Átlag 30 van hogy 19 vagy 40 este meg 100 felett ha nincs forgalom EUR USD ,09-1,3 NAPKOZBEN ESTE max 5 sydne időben tokió 1-3
online innen nyomom szíriaból... erste jó ! otp drága és elérhetetlenek, cfd re vagy árura amúgy szoktam plusz 500-at is, vagy ETF közép távra de azt oti
használtam még abban az időben mikor cyprus nem volt leszabályozva (eu 1:20 ) és 1:100/200 hoz tudtál kerekedni, amúgy jo az a felület is amelyiket megszokod ic market is jó ausztrál, nekem a saxo már apai felmenő ágon örökletes azt látom 2 éves korom óta most vagyok 8 XD
Első lépes szerezz tapasztalatot aztán jelentkezz újra, de tapasztalat nélkül meg nem vesznek fel sehol úgyhogy ezt bas****od xdxd Csak Viccelek ! 1. szabály sose becsültesd le magad egy nyilvános csoportban "amatőr" amúgy mind azok vagyunk mert nem dolgozunk a wall streeten és nem Naome a yachtunk neve XD Amúgy egy javaslat hogy könnyebb legyen minden, youtube a barátunk és ingyenes, ott nézz elsőképpen Technikai elemzéssel kapcsolatban videót, vagy a KovaszFX et keresd meg és megtanítanak kb mindenre! Mond hogy én DonMichel ajánlott!! Hidd el ott biztos kezekben vagy / leszel ! Amúgy Hosszú longot nem vennék fel max napon belüli kereskedésre és talán az aznap zárnám is ! Inkább a piacot követve mennék először legalább már 51% os az esély hogy jól szállsz be ! benézhet a 370 re ismét meg a 360 ra ha olyan lesz a kedv mind volt kb 1-1,5 hónapja
Gézu ne flood-d szét a topicot, senkit nem érdekel milyen filmet néztél meg. Chartot, %-t és adatokat töményen csak.... vételek és eladások, short és long pozikat szeretnének itt látni... csaxolok...
Nem offolom szét a topikot, van itt aki igen, lsd.. G! Viszont nem lehet szó nélkül elmenni annyi badarság mellett ami itt elhangzott pár hónap alatt. Köztük tőled is, de köszi a tanácsot boomer! :D
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)