Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hát igen, sz@r dolog a demokrácia, de jobbat még nem találtak ki. Ez lényegét tekintve idézet egy valaha volt államférfitol. Azt már nem tudom, hogy gondolatban hozzátette-e, hogy az a baj vele, hogy minden futóbolond bárhol és bármikor szabadon elmondhatja vagy leírhatja a saját baromságait bármivel kapcsolatban is, mi több, azonnal támadnak majd követői is és ezáltal zavartalanul terjedhetnek mindenféle tébolyult és irracionális elképzelések. Világ alusisakosai, chemtreilesei, vírustagadói, egyesüljetek!
A hintapolitika a rendszer alapköve. Most kicsit ki kell lengeni nyugatra. Aztán majd elül a vihar. Szerintem ennyiben kimerül. Ha muszáj napirendre veszik a NATO tagságos ratifikációt. Szijjártó pedig nyilatkozik: "Mert ugyan számtalan kisebb-nagyobb hiba van svéd demokratikus rendszerben, de Magyarország kormánya ígéretet kapott, hogy ezek mielőbb rendbe lesznek rakva. A magyar delegáció figyemmel fogja kísérni a folyamatot és segít a svéd kollégáknak."
Kósa Görögországot emlegette, hogy úgy járhatunk. .A valósághoz tartozik, 2010-ben nem csak az ország, (IMF hitel) de az önkormányzatok , a kórházak, és a lakosság is súlyosan eladósodott.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)