Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Szerintem nem szúrt alá, de lehet csak az én szolgáltatóm nem! link
Törölt felhasználó2014. 10. 08. 19:03
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 10. 08. 18:54
Előzmény:
törölt hozzászólás
"Te, mi az a "csipesz"?"
Biztosan van aki jobban elmagyarázza mint én -már csak azért is, mert hiányosak a lexikális ismereteim-
De az a gyertyaPÁR, W1-en(!) amelyik egymás mellett állva ugyanazt a fölső, vagy alsó értéket mutatja.
Ha az aljuk az egyforma (Tickkre!) akkor a korábbi fentről jött, és az utóbbi felfele megy majd. (A kanóc asszem nem zavaró tényező -de itt vagyok bizonytalan)
Ha a tetejük egyforma, akkor pont fordítva.
Na sp-ben egy ilyen lehetőség van -most- és még két nap a hétből, ami simán felrughatja a formációt.
ha flat c lesz a negyedikben akkor direkt az út (Ezzel nekem az a bajom, hogy túl gyors időkorrekciónak)
Ha lassítunk rajta, hogy elnyúljon, akkor diagonal. Na kkor nem direkt az útja. Akkor van neki egy bikacsapdája (olyan 9500ig) és onnan mehetne a 8500ig. De akkor az ott nem is "c" lesz akkor, hanem még csak "A".
De ezt is csak azért, hogy kirakja a fű alá a második bikacsapdát -útban "B" felé.
A legnagyobb baj, hogy nem az én szavam irányítja a daxot, hanem usa szóval türelem. Illetve, az, hogy először flat-et várunk, a diagonál csak azután nőheti ki magát.
második link: Ezt a kék csatornát nem igazán értem, ezért nem is használom. Szóval most sem értem miért ott, és miért úgy van ott. Ezzel együtt azért érdekelne, szóval ha van egy két egyszerű magyarázatod rá azt szivesen veszem.
Egyébként igen, abc flat nálam is így állt fel, annyi mássággal, hogy 8215-8500 közzé esik "c". Az idejét kellene még kiszerkesztenem, mert amikor előszőr oda vetettem, akkor még utána csinált egy öt napos felt -amivel nem számoltam- Ezzel arrébb tette a B-t
Azt hiszem csak hétvégén lesz időm számolgatni, na meg kíváncsi vagyok az ezután jövő két gyerty
ára is (D1-en), hogy meglegyen a hetes készen hozzá.
"valamint RSI 40-nél kolbászol - nézd meg utoljára mikor járt itt (aug. megelőzően)"
Ott, akkor amikor az én képzeletbeli elliotti, fő trendi második hullámomm véget ért, és neki kezdett a harmadiknak.
szerintem még nincs vége... ez a 9000 rövid életű lesz..(szürke csatorna) hetes..
valamint RSI 40-nél kolbászol - nézd meg utoljára mikor járt itt (aug. megelőzően) szerintem megy még 30-hoz is...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?