Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Az is 200 felett van..🤣 Viszont van egy nagy hiányérzetem..Az 550-es belevételt nem tudtam finanszírozni..Mar jókora pluszban lennék..Így meg csak a bukó jött vissza a korai short-long váltásból.. Na az viszont főbenjáró bűn volt...
Nem logikátlan,mert a túlvettség megszűnt,megtörtént a várva várt korrekció,nasi D1 lejött az 50 naposig,de még a hetes,ill a havi grafikon is jobban mutat a felső bolinger alatt,a további emelkedéshez..
Dax nagyon szèpen megindult felfelé..Már akkor látszott,amikor -0.8-nál nem akart lejjebb menni,hiába volt nasi -2% alatt..Szépen kivárta ott őket,és indult felfelé,mihánt enyhült a nyomás USÁ-n.. Szóval az 550-es belevétel már jó ötlet volt...Csak keret nem vokt hozzá..🤣
dax nemsokára beér téged, én azt lezártam. NQ, ajjaj. én 25120 ról voltam. 24690 körül higítottam. 24880 körül már 0. buy the dip, tartja a mondás,ha nem is ma, jövőhéten, ez élteti a pozimat. ha tévedtem, akkor cumi, stop.
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart 24690 körül ráhígítottam. 1:1 arányban elérte a -2.05%-ot a nasdaq. 24700 körül volt a napos ma50. (-2%-nál), várnék egy "ici pici" visszapattot. daxot lezártam.
Dow Jones +0,35%, szinte semmi, nasit püfölik az AI-s marhaságok miatt. Amint elmúlik a püfölés (1x..) repülnek, mert birkák. Csak el kell vegyülni a birkák között, főleg engem ne vegyenek észre, mert viritanék, mint a fekete bárány a fehérek között
Ez a kijelentésed kb. oylan, minthogy 21500-nál "úgyis visszanéz a nasdaq", aztán a 24900-at alig tudják elengedni. Tud esni, de már csak akkor, amikor én is longolok ;-):D.
24970 v. 24880/ 24760, ezek tarthatják meg. pontosan 24970-nél nyitott, lentebb jött 24940, visszatesztelte --140. most 24940 újra. longhoz 24970-fölé kell jönni, megfordítani a gyertyát.
ktamask
csütörtök, 17:40
Előzmény:
bonti
Tartja a mondás, pánikban a legjobb venni. Csak nem tudod meddig tart a pánik. https://www.investing.com/indices/nq-100-chart nézd meg most hol van ez az 25150-140, már legutóbb is írtam ,amikor CFD-ben lejött idáig. Ez a legutóbbi kitörési szint. Ha ezt visszaveszik 25000/24970 v. 24880/ 24760, ezek tarthatják meg. Lentebb nem írom. mert a 24770 környéke: az apácák szerint egy előző ATH, amivel azért megküzdött először is, és ott sokat oldalazgatott. és itt látod az elmúlt 1-2 heti egymás utáni GAP sorozatot. Túltolták a fiúk. MEgnézheted meddig esett. 24800-ig.
Mindjárt beindulnak a longok.. Ne izguld már túl.. Daxban 550-es long (480 promt) tamaszról már másodszor lenne jó.. Nvidia,Tesla,mind 10%-al vannak lejjebb mint 3 nappal ezelőtt. Simán bele fognak venni szerintem még ma estig..
DAX 23480 Nasdaq 24960 Így nézve a Nasdaq még mindig bődületesen magasan van. amikor elindult a nasdaq 24240-ról és 26200állt meg, na az lett a túlvettség jele. azóta nem tudják megfogni és még félúton sem jár a korrekcióban, még ennek a pici szakasznak is. jöttek a rossz ISM adatok sorra, mindig repültek, jöttek a jók, akkor is. "kamatcsökkentés így meg úgy", ha 24240-ról 26200-ig végig shortoltam volna, lehúzhattam volna a rolót. szerintem ez a cumiztatás rész volt, hogy aki még esetleg shortban van, na azt kicsapjuk, aki stoppol. 4 nap egymás után GAP-el nyitott, és nem töltötték vissza, vagyis a 4.et igen, ott volt vége. feketemelos vagy ki írta: "fedezékbe" vonultak a nagybefektetők. öntés bekészítve, short betárazva.
eddig USA kb. 10ből 10x kihúzta a szarból a dax-ot, most rommá verik mindkettőt? benne van amúgy. de eddig, akárhányszor azt láttuk bele,h na dax roló... 23350-ből is feljött 24750-re. ott mi volt a kritikus pont? 23500 környéke ,mégis egy mélyebb aljról új csúcsot ütött, teljesen mindegy,h USA-val vagy anélkül. a nagybüfik (ha akajrák), úgy mozgatják, amerre ők akarják, csak jó irányba kell állni. ha tippelnem kellene, most szerinted önteni jönnek, esély sincs arra,h kapásból a 23383 support megtámassza. máskor meg azt írta valkai,h ingjét gatyáját beleteszi longba, ha még1x ma200-ig leér akármelyik index.
Majd kiderül. Állampapír topicban éppen téged emlegettek, pozitívaN. Amit írtam: A Napos MA200 éppen 23400 környékén van. Az apácák (longos beállítottságú nézőink) szerint "elsőre "pattan"? vagy szerinted, pont a legnagyobb támaszt, ami így éppen support + dupla alj + napos ma200 - mint kés a vajon? a napos ma50 meg 100-at úgy őrizte, hogy csak na?
DAX az utolso, okt.9 csucsra futo rally-janak tobb mint fibo78% reszet visszakorrigalta. A tapasztalat az, hogy innen mar a support leszakitasa a valoszinubb, most 23284 a kritikus, es DAX onnan mar csak 1%-ra van. Ideje van azon gondolkozni, nem azon hogy kell-e, hanem hogy merre kell menekulni. . https://imgur.com/a/24UI4Mb
a fáma /az apácák könyvéből: minek erőltetjük, higítjuk a már eleve szar pozit, ha még tovább szar irányba megy. lehet,h most jön a 2 hetes öntés, akkor szar ügy. pisloghatunk én pont ma utaltam be egy kis stekszet a számlára.. és long:D tökéletes kontraindi vagyok, nem kell itt a vixet se nézni. amit én csinálok, annak az ellenkezőjével kellene a gatyádat is feltenni.
550-nél bele kellett volna még venni Daxba..de már nem volt muníció..Ezért volt jobb,amikor több tőke volt készenĺétben,mert ilyenkor már jobb lett az átlag..
bocs,ha nevetek:D nem jókedvemben.~ 23840>23480 = m5 alakul.végülis -360 pont után. van hova alakulnia, emelkedett 30 pontot mélyből. gyenge próbálkozás, egyelőre. nasdaq m15 : nem zárt 25000 alatt, zölddel zárt vissza.következő aláhúzott, visszazárt fölé. A 3. egy kalapács.a tegnapi záró csak 25120-130. 25050 most, tehát még nincs kőbe vésve,h na fordulnak.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?