Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nem baj ha nyuszi vagy. inkább legyél nyuszi, mint margit térdkalács csokólgatója, mint én. köszi a dícséretetet, de van honnan visszakuporgatni a Ft-okat...és megint kockáztatok. ha esik, minden esik, olaj és NQ is. így látható,h a likviditás viszi őket, nem az ,h mi a funda.
Milyen durva már,h az olaj is emelkedik, meg az NQ is. megvan a likviditás. ez a fő irány. olaj long nq long... dax tartja magát..... csak mert USA invervenciót jelentett be. szánalmas is egyben. 29530 shortom van már fél tőkével.
Hát neked meg had gratuláljak.. Amit leküzdöttél ma a shortzárástól a longnyitásig,az mar igazi menő dolog volt.. Persze kár volt beragadni,de szépen kimásztál belőle.. A longváltásod,az meg különösen tettszett.. A mai napodért megérdemelsz egy dicséretet tőlem,a többiektől úgyis csak az ívet kapod..
Aludtam.. Nekem is kedvenc filmem.. Igen,nyuszi vagyok.. A Dax alig esett ahhoz,hogy longoljam..Latom közben voktak átmeneti történések USA kötvényhozamokkal.. Aranyra,pozitív hatással voltak,de pl Nasira Daxra csak átmenetileg... Dax elérte a csúcspontját 26.600 körül,továbbra is úgy látom,hogy számottevő korrekció nélkül nem tud tovább menni.. Ez a 2-300 pontos csordogálás meg minden volt,csak nem korrekció.. Persze ilyen váratlan beavatkozások mindig lehetnek,amik hatnak a piacokra 1-2 napig,pár óráig.. Ezért vagyok óvatos.. Ja,és nem a daytrédes lehetőséfekről beszélek,hanem középtávon.. Aki nem volt gyors a daytrédben,gyorsan oda lett a long nyereség ma is,úgy látom..
15:36-kor zártam a shortokat. https://www.investing.com/indices/nq-100-chart 29555 körül. zártam. 633 átlagról. 520-as tpm- volt, de már párszor rábasztam így, jobb a -35-al kevesebb, mint a bizonytalanság.......
simán megfordúlt NQ 1-2 óráson is,itt azért szokás szerint zárnám ha lenne longom és megvárnám a kitörés visszatesztjét 1-2 óráson nézve,a nyitórést is töltheti kb,onnan űjra long 30200 köré
nem voltam shortban, tiszta lappal.... olaj shortoltam ma 4x, ezt a pici beesést vártam, ami azóta újra long.. dax visszajött..nq tartja magát... vicces.
29633 átlaggal várja a bugyuta, fogyatékos az usa nyitást, tegnapi Z 29490. gyakorlatilag a tegnapi gyertya "teteje " körül ülök. azért egy 29500-al megadhatnák a lendületet, ha értitek a célzást.
érdekesek ezek a30 perces fordítok,nem igazán vagyok benne stabil,pedig most is láttam,hogy az utolsó eső szakasz fölé ment a reggeli felrántásban igy elvileg nem mehetett volna új aljra,és nem is ment :)Mindenesetre lehet,hogy 30 perc lesz szeptembertől a legnagyobb idősik amit nézek annak az idősiknak az algoritmusait próbálom kiellemezni és levinni kisebb idősikra,napon belül jónak tünik.Kiváncsi vagyok a folytatásra mert elvileg márt újra long igy 30200 környéke újra képben van szerintem
29480-ról pattant 29600-ig. Tehát miért ne szálltam volna ki 29500-nél? Így nézve. JA hogy utána újranyitottam 550 és 580-nál, azt meg lezártam lentebb. Ettől még persze lehetek fogyatékos. mai nyerő +9,4%., fogyatékosként is.
minek a futit nézni, ha látod a CFD-t? olaj shortom volt, ma már a4. 1 -2 tizedek, most picit bő 4 tized 85.13-84.7 pedig fordulatnak semmi nyoma 15:30-kor korrekciós emelkedést várok.
hát igen mikor olyan buta valaki , hogy dt-re nyit egy pozit 100-200 pötty reményében aztán tátott szájal szépen befoscsizva végig ül 800 pöttyös emelkedést , majd miután kijön szinte nullában és büszke rá mekkora zseni volt ( ja nagyon nem) ...:) .....annak fedőneve fogyatékos remény tréder , akit broki cégé szeretni fog ..:) https://ibb.co/Mx2nkFz1
Olvasd el újra. 30100-nál írták,h "kár tartani" 29500 volt. ezt zártam tegnap. picit longolgattma, de shortoltam is 29550-580-ról tegnap. így lett újra tőke +15% a 29500--as 0-s zárás után. a long sem nyerhet mindig. DAX még alig esett 1%-ot, NQ meg már -3%. Simán benne van,h NQ esik tovább, pici DAX esés mellett.
Visszanézhetnéd, 30100 körül írta dniel, hogy kár shortolni az NQ-t. akkor 29500 pozim volt, tehát atom bukó. És türelem, + szerencse, zártam tegnap 29500-nál. azóta a tőkére ráhúztam +15%-ot..
megnéztem, mert nem láttam pontosna. 26198 limitet adtam meg eladásra DAX-ra...bekötött... azt zártam 26129nél. meg volt egy lentebbről is: 150-133. A 198-as 1.5x akkora volt, tehát "gratis". DAX-ot várja a 25900, amit csdobos már régóta vár. Nem értette miért az NQ esett , miért nem a DAX mert 2-3x annyit emelkedett.
erste certikben szvsz xar a nyitvatartási idő a cfd-nél jobb ( 0-23 ) ezért 1-5 napra sacc a közeli KO-s certiket kaszinós ( ez nem igaz a kaszinóban nagyobb esélyed van 😎😎 ) ...így a lényeg a kockázatkezelés elsikkad és soxor főleg hullámzóbb piacon pofára esnek a verebek....és az erste brokiijai örömtáncot járnak ( nagyobb bevétel)....a bacott magas spreadról ne is beszőjünk... nekem melózott arra ismerősöm ( roppant távoli ) , hidd el a KO szintek megállapítása olyan emberek kezébe van , akiknek célja megnyírni a nyájat nem kicsit nagyon ...cfd-ket etf-ket javaslom eu-s székhelyű broki cégnél ...én pl. cfd-zek
Longot erőlteti a Dax,nálam egyelőre szóba sem jöhet.. Kisebb trendfordulót várok,ilyenkor kell szerintem azt csinálni amit ktamask az emeljedő trendben szokott,hogy minden emelkedésbe beleadni.. De csak ha nem csal a megérzésem.. Ha valóban visszafordulnak longba,akkor cumi van.. Bár erre nem adok nagy esélyt..
Zártam 160-nál,visszanyitottam 220-nál,de csak fele tőkével egyelőre..h4,h1,m30 meg az esőcsatiban,m15,m5 most próbált kibújni,de m5-ö ott a 200-as EMA. Ott nyitottam 2 adag shortot..A többivel még várok..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?