Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
hetesen nagyon szépen kivehető az 5 hullámos emelkedés, az októberi mélypontról. ideje egy 3 hullámos korrekciónak. a gazdaság úgyis kifingóban, fenntarthatatlan a további emelkedés, véleményem szerint.
gratula aki longban, én ma fosos voltam....azt megéreztem tegnap, hogy ma lent nyitunk, szépen dobtam is a tegnapi longokat, de ma nem mertem visszavenni, ez van, nyugis hétvége lesz :)
Fordulások: 04.06: 15525 nyitás utáni leszúrásból szép fel, napi max 15600 körül zárt és hétfőn nyitott réssel fel.... 07.07: nyitás pont kb mint ma ugyancsak, le 460 körülig, fel 650 és zárt 600 on, ott is kényelmesen lehetett tartani hétvégére 08.18-án réssel le nyitás és szépítés volt csak (bár ott is az alsó kanóc beszédes volt) Ez alapján fordáskor nem voltak trükkök és napi min körüli zárások...meglátjuk ma mi lesz
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?