Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Shortban voltam, de láttam, annyira tépik, hogy inkább zártam, és átmentem longba. Tényleg röhej, hogy valakik mindent korábban tudnak, és akkora tételben kereskednek, hogy a charton is meglátszik.
sp-t nagyon nehezen tudom számozni/betűzni, de ez érthetőnek tűnik. A mostani fel/húzásuk még jó is lehet hozzá, (1953/9060)talán a "csipeszt" is megmenti hétfőre. A dax-nak is alakulhat reggelre az a sziget.
...A kérdés csak az, ha sp is kap egy jó kis longos képet a csipesszel, és dax is kap a szigettel, akkor az miért halna be/illetve hogy halna be rögtön sp 1980 körül, dax 9300 körül?
u.i.: képzelem milyen morci most az, akinek kivágták a tl55-ét reggel :-(
Én azért szurkolok neki. Ha holnap holnapután nem zárna alá, szerintem jó lehetne még. (amúgy e percben 1943. az 1925ről! Nem rossz. Khmmm, mit mondjak vola az van: link
...csakúgy mint augusztus elején!
Törölt felhasználó2014. 10. 08. 19:40
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 10. 08. 19:35
sp 500 18 as záróval nem kapott short irányú jelet sem 4 sem 8 óráson,ehhez 30 alá kellett volna zárnia,ettől függetlenül simán bezúgathatják este 8 után,mivel long irányú jel sincs 4-8 óráson.
4 óráson 53 fölé kellene záródnia 22 kór ,hogy legyen technikai értelemben longirányú lehetőség,de erős long jelet csak 62 fölötti napos záró gyertyával kapn
sp 500 18 as záróval nem kapott short irányú jelet sem 4 sem 8 óráson,ehhez 30 alá kellett volna zárnia,ettől függetlenül simán bezúgathatják este 8 után,mivel long irányú jel sincs 4-8 óráson.
4 óráson 53 fölé kellene záródnia 22 kór ,hogy legyen technikai értelemben longirányú lehetőség,de erős long jelet csak 62 fölötti napos záró gyertyával kapn
4 óráson 53 fölé kellene záródnia 22 kór ,hogy legyen technikai értelemben longirányú lehetőség,de erős long jelet csak 62 fölötti napos záró gyertyával kapna
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?