Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ez simán lehet, targetem 8900, ott zárom shortot (jó így ;) ), az múltkori támasz volt aug-ban, onnan biztos pattan majd egyet (pl 9100 környékére, szerintem)
SP nyitás óta egyre méllyebb aljakat csinál DAX, nővekvő csúcsoknak nyoma sincs 5 és 15 percesen. Szerintem csak nehezen adja magát a 9000, erős pszichés határ. De most fog nekifutni negyedszer is.
SP közben nagyon szép lefelé cikk-cakkot mutat: link
Ha olyan 9040 körül zárna ma a Dax, akkor csinála egy dojit. És ha este még emelkedne illetve éjjel, akkor meglehet a szigetforduló, persze, ha holnap nem tölti be :D
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?