Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én tudom, hogy vastag ceruzám, bénán húzom, stb... de nekem ugyanez a 9000-nél van, 9862 nél nálam már alatta a kanóc. Ennyire más lenne agarfikon rajzolónk/szolgáltatónk árjegyzése, illetve az éles/demo közti különbség?
naposon, sőt hetesen is (!) Ez azért lenne érdekes, mert akkor lehetne csipesz. Persze a hét még sok így hogy két nap van belőle. Úgy pedig pláne, hogy sp "még" nem esett annyit, mint dax, de az is isgaz, hogy nem is nagyon akar.
vááá, közben dax promt záró pont kerek lett? Megnézem...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?