Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én nem tudom, hogy mit gondolnak ezek a jegybankárok. Azt, hogy negatívba is fordulhat a foglalkoztatottság, vagy mit? Richard Fisherben nem csalódtam, ő volt az egyik kakukktojás aki ellenvéleményt fűzött a jegyzőkönyvhöz, a másik Plosser volt. Úgy néz ki, hogy a többiek valóban hisznek a végtelen növekedésben :-)))
Törölt felhasználó2014. 10. 08. 20:45
a lényeg a napi záró,mert még simán visza eshet nap végére.
A sok optimista jóslat után ezt a hsz-t már nagyon vártam, mert ez a teljes apátia, ahonnan már nincs tovább. Én is pont ekkor jutottam el idáig, és tudtam, h long zárás/short nyitás tipikus reakció lenne. :)
A sok optimista jóslat után ezt a hsz-t már nagyon vártam, mert ez a teljes apátia, ahonnan már nincs tovább. Én is pont ekkor jutottam el idáig, és tudtam, h long zárás/short nyitás tipikus reakció lenne. :)
Sok volt már a réssel le nyitás. Kimerültek bele. Az hogy sp 25 után felment, majd lejött 72-ről, szerintem csak a tüske miatt volt, amit pénteken írtam. Abból muszáj volt lefelé mennie.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?