A banki ügyintéző több kárt tud okozni, mint a fórum. Már csak azért is, mert ő olyasmit ajánl, amiből több a jutaléka. Ha megkérdeznél embereket, miért vesznek részvény befektetési jegyeket még mindig 2% körüli költségmutatóval, miközben egy ETF 0,07-0,2%-kal ugyanezt tudja, akkor nem értenék. Vagy miért ad/vesz valaki a bankjában állampapírt a kincstár helyett? Egyszerű kérdések, amik 100 milliónál milliós nyereséget vagy veszteséget jelentenek.
Ha lenne 100 millam nem a forumos beirasok alapjan keresnek hozzaerto embert. Nyilvan a banki ugyintozet sem tekintenem hiteles forrasnak. Persze valoban mindenki maga dont.
1. ember utánaolvas a dolgoknak, amit nem ért arról a fórumokon érdeklődik, és a végén saját maga dönti el, mi neki az optimális befektetés. 2. ember beteszi a pénzét abba a termékbe amit a bankjában az 350 nettót kereső ügyintéző értékesít neki. Szerinted ki jár jobban?
MEgint jöttek déltől új árfolyamok... A 2029/B-t megint lejebb vitték picit, és már 2,2% a marzs... hogy kapják be. de a 2051/G-nél már csak 3,5% a marzs, és feljebb is ment.
Mi a benazas? Postarol kiszedtem egy megtakaritast es athoztam kincstarba, de kivarom a magasabb hozamot, nem veszek 11.25-11.75%os 2025-2029es lejaratot. 11.01%ma 12.21, 12.28, 01.11, 01.18 lejarat. Az hogy meg nem ugrottam oda egy privat beszelgetesbe egy postai pulthoz tanacsot adni egy ugyfel es postai ugyintezo koze normalis szerintem. Te oda mennel, hogy bacsika, ne ezt vegye, hatul hallottam mit akar venni. Ez a kotekedes mar vicc kategoria
Ha nem erdekel, tovabb lepsz. Temaba vag. Akit nem erdekel nem olvassa, tovabb lep. Jobban ide vag, mint a zlotyi arfolyama. Azt nem kerdezed kit erdekel. Na mindegy
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.