Bánom, hogy nem vagyok 30 évvel fiatalabb, sajnos kimaradtam az ingyen pénzekből, de javaslom vedd ki amit tudsz, mert a cehhet aki itt marad az fizetni fogja. Függetlenül attól, hogy mennyit vett ki a közösből.
Nekünk kicsit messze van 40 km a Fiumei út, ezért próbáltuk a fiamnak az on-line verziót. Vicces, hogy a nagy megszigorításoknál továbbra is 0 % a diákhitel. 5 év alatt lehet keresni kb. 700-800 ezer forintot, rizikó nélkül...
Mikor kiválasztom a terméket, akkor megkérdezi milyen módon akarok fizetni? Vagyis nem fontos hogy a WEBKincstári számlámon legyen a pénz ? Bocsi de nem értem egyenlőre, mert eddig a bankomnál jegyeztem a papírt, és ott feltétele volt hogy a számlámon legyen a pénz.
Azt azert jo, ha tudjatok, hogy Postan is megtudjatol nyitni a kincstari szamlat, az tobb helyen van, videken is. Postai ugyintezok nincsenek a helyzet magaslatan. Szamitani kell hianypotlasra naluk. Szemelyi, adokartyat masoltarni kell. Kozszereploi nyilatkozatot kitolteni. Ertekpapir ismereti kerdoiv. Nyilatkozat 10misi folott honnan szarmazik a penz, melleklet 50millio folott forrasrol. Ennek hianyaban atmenetileg zarolhatjak a kincstari szamlat a potlasaig
Igen, 2het a megnovekedett ugyfelkor miatt, postan at is. Mi ma nyitottunk nejemnek szemelyesen 1ora volt a Fiumei uton. Hozzarendeltunk engem meghatalmazottnak, igy ketto szamlat kezelek 1belepessel
Köszi. Olvasgattam a WebKincstár számlanyitással kapcs. Azt megtaláltam, hogy online megnyithatom, de azt nem, hogy online meg is szüntethetem ? Valamint azt sem találtam, hogy a jelenlegi bankszámlámról átutalhatom az összeget TRILL mentesen?
53-54 évesen sem rossz, bár kicsit rosszabb a matek. Sajnos csak 500 ezerig él az adókedvezmény ellentétben a nyugdíjpénztárral. A legtöbb helyen 0.1%-os számlavezetési díj van az állományra vetítve, de minimum 2000 Ft. Ez az első 3-4 évben magasabb az állományra vetítve a megtakarítási állomány kis összege miatt. Nyilván a nyugdíj célú megtakarítás nem mobilizálható, mert az ember a nyugdíjára szánja. Szomorú lennék ha fel kellene élnem még aktív koromban. A 2%-ot azért írtam, mert nyilván az adó visszatérítés is befektethető és a hozama normál körülmények között kompenzálja a számlavezetési költséget. Az meg hogy mi lesz 10 év múlva.....
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.