Szerinted az mikor lesz? Időpontot én sem tudok mondani, de mivel az infláció csökkentéshez a pénzt ki kell vonni a bankrendszerből, ezért előbb fog az infláció csökkenni, mint a bubor. Arról, hogy ez az alapkamathoz, hogyan viszonyul nem nyilatkozom, mert még a kuszaszem sem tudja, hogy a jövő héten mi lesz a meghatározó kamat.....
Aktualis veteli arfolyam 90% Aktualis eladasi arfolyam 90% Na igen, itt a gond. Senki nem allitja, hogy csaszar. Szerintem tobbunknek uj az allampapir piac. Aki itt segit, meg is koszonom. Nem kell megint lenezoen irni
Senki. Júliusban javasoltam több embernek a buboros állampapírokat azóta is dicsérnek. Sajnos én a töredékét raktam bele, mert nem volt több mobil tőkém. Most nem veszek, július elején jó biznisz volt. Most sem biztos, hogy rossz, de rosszabb, mint akkor volt.
Annyi sületlenség van ebben a topikban, és természetesen az hajtogatja legmagabiztosabban és leghangosabban a mondandóját, akinek fogalma sincs az egészről. Persze ilyen a fórum.
Leghosszabb DKJ helyett (ha valóban tartod lejáratig) akkor 23/C.
A meghirdetett államkötvényekre több mint 5-szörös a kereslet ✔️ ☝️ Lásd táblázat. https://kiszamolo.hu/allamcsod/ Csökken az államadósság. Ja és az euró árfolyama 407,- HUF 👍 "Magyarország GDP arányos bruttó államadóssága a 2021 végi 76,8 százalékról 2022 végére 76 százalék közelébe csökken. A mutató 2024 végére megközelíti a 72 százalékot." 👍
Mondod ezt akkor amikor a magyar inflációnak semmi köze a valósághoz. Van sok árstoppos termék amiből pl. a cukor nem igen kapható jelenleg, de árstoppos. A benzin szintén árstoppos. Fő vezérünk azt mondta jövő decemberre egy számjegyű lesz az infláció. Jelenleg ezt úgy tudom elképzelni, ha jövő nyáron 30+% lesz a meghatározó kamat (azért nem alapkamatot írok, mert ez abszurdisztánban azt tekintenek meghatározó kamatnak amit akarnak), akkor a bubor sem lehet sokkal kevesebb jelenleg fenntartom, hogy a bubor az utolsó piaci termék. Ha lecsökkentik, akkor esni fog a forint, mert olcsó lesz sortolni a forintot, ha esik a forint elszáll az infláció. Jelenleg Magyarországon magyarországi gyártású alapanyagokra csak eurós árajánlatot lehet kapni. Ha energia igényes termékről van szó akkor 1 nap az ajánlat érvényessége! De mindenkinek szabad joga van véleményt alkotni.
abszolút nincs képben a hölgy. és a lektora/szerkesztője sem.... még pontokba is szedi, vastag betűvel, hogy messzebbről látszódjon a butasága... ui. már fent is van a hétfői árfolyam a megfelelő helyen. És még magasabb is a nettója, mint az elmúlt napokban. persze a marzs itt is kinyílva maradt, c. 1,72% lett, pedig 3 napja még 1,25% volt. https://www.allamkincstar.gov.hu/files/%C3%A1rfolyam/valtozo_20221024.pdf
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.