Minden másban viszont igaza van. Előbb fog a bubor csökkenni, mint az infla másrészt 2 százalék a bukó lejárat előtti visszavaltasnal. Szvsz hosszú távú változó kamatozasuak közül a pmap a legjobb jelenleg
Hat nem is a baratoktol ismerosoktol fogunk jo tanacsot kapni, sem a jucika ugyintezotol a bankban. Pont itt, aki elesben nyomja, es verre megy. De hiaba mondjuk. Valahogy nem egy csatornat nezunk
KBC, Erste értékpapír számlával tudsz Xetrán kereskedni. Itt lehet utánanézni, amit javaslok, hogy a napi forgalom alapján nézegesd (nagy forgalom = likviditás) és a total expense ratio-ra figyelj. A BÉT után nagyon furcsa, hogy beadod a megbízást, és egy fél pillanat alatt teljesül is. Deutsche Börse Xetra - ETFs & ETPs
DKJ-nál szerintem az alábbi hüvelykujj szabály jön be most: - vedd meg a legrövidebb lejáratot vagy - vedd meg a legmagasabb hozamot. Bármelyiket is csinálod, tartsd meg lejáratig.
És bevallom például, hogy a kiszámoló blognak köszönhetem, hogy a részvény befektetési jegyeimet mind eladtam, és ETF-et vettem helyette. Köszi szépen neki, ez az ajánlása nekem milliós költségmegtakarítást okozott azóta.
Igen, mar megvarjik. 1.3%nem zavar. Dear most 1.250.000 a miniszom vele. Hiaba novemberben az 1.750.000 kamat. Duhomben vettem a tegnapi nagy betetbol 23.05.17. DKJt De mar az is kapasbol -50.000rel indul :) Amugy 13.15% a 05.17 DKJ hozam. Az kiegyenliti a mostani 11.1% es kesobbi 15%ot
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.