Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ennek a fele vol 615- ön! Nem volt nagy biznisz ott eladni.Jó nagy veszteségett realizált az eladó a jelenlegi árfolyamhoz képest.Elég spekulatív eladásnak tűnik!
Emlékszem, szerintem nem gond ha van végre egy kis mozgás... aki akar tud kereskedni! De ettől még remélem, hogy emelkedés lesz a vége! Az is lehet, hogy eladókat csalogatnak. R690 de a támasz még hiányzik.
Ez a forgalom itt rengeteg. Amúgy nézdd vissza mit írtam. 600ig vártam le aztán vissza 670 fölé. Eddig bejött. Máris visszahúzták. Tehát a 670et védik most is. Továbbra is tartom hogy 670-700 között megy tovább.
Azt látom a másik topicban még mindig nem értik hogy bármennyire is szuper lesz fundásan a cég, az árfolyamot nem befolyásolja. Az nem ettől függ itt. Lásd opus.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...