Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szépen kipucolták megint 700-ig. Egyértelműen karban van tartva itt az árfolyam. Két opció lehet - az egyik hogy ne essen be az árfolyam, a másik hogy valós gyűjtésre megy ki a játék 700 alatt...
Nem rég tették fel 670ről 700 fölé a kereskedést. Most már annyi az eladó hogy ismét 700 alá megy. Végülis nagy változás nincs, maradt a 670-700 sávban. Idén rekord bevétel, rekord ebidta lesz de az átalakulás miatt még nyereség nem lesz (papíron mint tavaly). Az a kérdés idén mi lesz a rheinmetallal közös céggel. Onnan jöhet még komoly bevétel. Van aki szerint valaki gyűjti 700 alatt, szerintem meg a kicsik adják, kicsik veszik. Bár az igaz hogy pár napja a forgalom megnövekedett, mintha komolyabban vennék.
Nem napi 10k forgalmat írtam. Pár 10000 darab napi forgalmat írtam. Ez lehet 20k vagy 40k. Mennyi kereskedési nap volt? Azt szorozd be mondjuk átlagosan napi 30k darabbal és máris összejön a 2 millió darab. A Caliknak márciusban járt le a lock up, nem ők adtak el 2 millió darab részvényt. Nekik meg van a részvényük.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...