Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mert nem tudtam belépni a fórumra. Állandóan azt írta karbantartás van térjek vissza később. Az első kettő nap a cég vett 70k , az árfolyam nem emelkedett. Ma volt egy kis emelkedés de majd akkor kell örülni ha ez tartós lesz. Siman benne van hogy holnap nem vesz a cég hogy olcsóbb legyen, aztán lejebb megint belevesz.
Szerintem úgy tervezi holnap nyitáskor önti rátok amit az elmúlt napokban-hetekben a lebeszélés közben felvásárolt. csak némi jó hír kell még az este :D
Jászai Gellért, a #4iG Csoport elnöke interjút ad június 20-án kedden 18 órakor az #InfoRádió Aréna műsorában. Online ezen a linken lesz meghallgatható az adás: https://lnkd.in/d83Ds4Xk
2 nap alatt 70k vettek, árfolyam nem emelkedett. Ezek a vételek legalább arra jók hogy ne szakadjon be az árfolyam, a sok kisbüfi így eladhatja a részvényét.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...