Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Hónapok óta megy ez a játék. Az egyértelműen látszik,hogy ki van adva valaki(k)nek hogy tapasszák az árfolyamot 700 köré bármi áron..! Tehát rendszerint vissza van téve oda. Ez szerintem nem rossz jel a jövőre nézve. Közben pedig több 10k begyűjt a stróman(ok) és gondolom ha eljön az idő, átveszik majd egyben, akár a cég akár egy nagykutya.
Lehet, hogy "sávozás" lesz ahogyan írod Madrid, viszont már Q4 után lehetett tudni, hogy nem lesz oszti, hiszen az akvik és a növekedés miatt veszteséges volt az elmúlt év, mégsem zuhant be az árfolyam. Ez az év viszont már nyereséges lehet!
Aki keresni akar vele az álljon be vételre 620 körül és várjon türelmesen. Rá fogják önteni, aztán 690 körül meg eladhatja. Ez működik jó ideje. Cél ár nem számít, erre példa opus, pannergy. Már osztalék sincs , e miatt sem veszik. Fundásan jó lesz ez de árfolyam emelkedést nem várok. Simán lehet a cégnek 150 milliárdos ebidtaja, 40 milliárdos nyeresége de az árfolyam meg marad itt. Szvsz.
Az osztalékot február 22-én jelentették be és akkor már 365-nél járt az árfolyam a novemberi 280-ról. Az osztalék bejelentése után emelkedett tovább a mostani 420-ig.
Nem tudom, hogy a Telekomot követed-e, de évekig "halott" volt a papír, napi néhány milliós forgalommal. Mindenki temette, folyamatosan esett 280-ig. Aztán tavaly novemberben egyszer csak minden különösebb ok nélkül megindult és 5 hónap alatt emelkedett 50%-ot, most 420-nál jár. Valaki írta, hogy "divatba jött", ezért emelkedik. Talán a 4ig is divatba jön ha rendezi az akvikat, talán ad az Edison egy magasabb célárat és elindulunk felfelé. A tőzsdén mindenre van esély.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...