Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Egyrészt felfelé nem is vehetnek, másrészt ha beállnak vételre és rájuk adják, kénytelenek lentebb állni, hiszen nem vehetnek csak olcsóbban, mint az utolsó kötés árfolyama. Magyarul az árfolyam csökkenésben érdekeltek. De még árjegyzőként sem állnak be sehová a 10K-val, ami legalább egy pozitív üzenet lenne, így hát az egész csak egy színjáték.
Hajlok arra én is, hogy ezt az srv hírt lehetne piaci manipulációnak titulálni, mivel gyakorlatilag a cég olyan feltételeket szabott, ami mentén nem tud saját részvényt vásárolni a megadott keretben. Ergo ez egy félrevezető információ volt a befektetők felé.
Az a helyzet, hogy ez a kamu srv program kezdi kiverni a biztosítékot nálam is.! Ennek így mi értelme van/volt..? Röhejes, hogy olyan kritériumokat találtak ki maguknak, hogy még véletlenül se tudjanak vásárolni, és szemmel láthatóan nem is izgatja őket..! Bejelentés után azt láttam rögtön, hogy az 1 millió darab napi 10.5K-val nem lehet meg, hiszen nem jöhet ki a matek a tilalmi időszak miatt... Ha ténylegesen vennének ekkora mennyiséget, akkor stabilan 900 felett lenne a kurzus szvsz.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...