Én tényleg nem értem azt az embert aki látja ezt a politikai fordulatot, és mégis vakon tartja tovább a Mészáros Lőrinc részvényeit.Mégis miben bízik? Hogy majd Magyar Péter és csapata szíve megesik rajtuk? Szerintem az igazi bosszú hadjárat még el sem kezdődött!
én is erre tippelek szándékosan nem akarják az árfolyamot manipulálni azzal hoyg nyilatkoznak róluk bár lehet ezt holnap meg fogják tenni vagy Ruff Bálint vagy Görög Márta :)
Amint életre hívjuk a Vagyon - visszaszerzési Hivatalt első körben fog foglalkozni a NER Kulcs embereivel. Mészáros Lőrinc a Top 5 trófea közt ott lesz! Aki ennek ellenére szeretne ebben a részvényben maradni annak további jó kaszinózást kívánok.
Arra számítok, hogy még a héten neki ugranak Mészáros Lőrincnek is! MIÉRT? Mert nagyon csöndben vannak vele kapcsolatban, és Jászaival kapcsolatban is! Tudjátok! Ez az ország soha többet nem lesz a következmények nélküliség országa!
Fidesz Tisza két jóbarát. Első törvény a vészhelyzeti törvény. Miről szól. Nincs ingyen ebéd.'Meta Reklámadó Eltörlése: Novák Előd (Mi Hazánk) szerint a törvény a Meta (Facebook) számára biztosít adómentességet, miközben a magyar vállalkozók adóznak." 6 ellenszavazat volt... Lehet tévedek akkor bocs...
NEW OPUS GLOBAL