Ma a régi nem indult el reggel és ezért mindkettővel hajtok és csodák csodájára nem léptetett ki egyszer sem az új. Pedig ritkán néztem rá, inkább a régivel mentem. Semmi pénzért nem cserélném le a régit az újra, pedig a régi is egy kalap szar! Az újnál is ugyan úgy tapasztaltam ma, hogy nem frissül rendesen, pl. az utolsó ár a táblázatban, nem egyezik a kötéslistán a friss kötésekkel!
Hosszú idő után újra beléptem az új Pro-ra, és úgy látom semmi nem változott azóta, hogy elérhetővé tették. Amiket így elsőre láttam, és jeleztem is feléjük (bár gondolom nem foglalkoznak vele). Nincs TBSZ nyitási lehetőség. Nincs NYESZ nyitási lehetőség. Nincsenek felhasználói adatok, adatmódosítás stb. Nincs számlák közötti átvezetés (folyószámla-értékpapír számla), kiutalás stb. Nincsenek letölthető számlakivonatok, adóigazolások stb. A felhasználói felület átláthatatlan. A rendszer kidobálja random a felhasználót. Ilyen hiányos funkcionalitású felületet nem szabadott volna élesben a felhasználók rendelkezésére bocsátani. Szégyen, hogy ezt fejlesztették évekig.
Nem használom, régi kbc-s számlám volt, csak a díjakat néztem. Erstét használom most, mert a tőkeáttétel meg a shortolási lehetőség miatt, mert ez nincs a K & H-nál.
A K&H-ról mik a friss tapasztalatok? Én oda gondolok visszatérni. Néztem minap a kondíciós listát, az egészen kellemes volt. Még a Random Capital előtti időkben pedig tök jól is működött a rendszerük.
ERSTE NetBroker Pro (2025 ÚJ VERZIÓ)
Ebben a topicban lehetne feltenni az Erste új Netbroker Pro felületével kapcsolatos kérdéseket, felületi beállítás tippeket stb.
Üdv.