Szerintem retail itt nem rug labdába. A jelentés minden soron kiváló lesz, kivéve a bruttó profit, mivel negyedévente dupláznak a gyártáson és ez elvisz mindent. Xtia tulajdon felértékelése hozhatjabki pozitív 15 Centre az eps-t. Surprise me. 😬
Teljesen logikátlan az árfolyam mozgása, én kicsiként meg se próbálom már megérteni.
NDX daytrade Meg egy (4-5) hullampar van hatra. A mai rallyt a MAG7 es a semicond szektor csinalja, a tobbi gyakorlatilag oldalaz vagy esik. Az Advance/Decline 40/60, alig van szufla a rallyban. Mar nem fog sokaig tartani. , https://imgur.com/a/sCpM1b1
Mit gondoltok, jelentés előtt meddig húzzák fel az UMAC-ot? lehet még egy short covering zárás előtti órában? hiszen ki merné shortolni a jelentés előtt, nagyon kockázatos.
Egyetértek Veled. Azt gondolom, h ebben a kiszámíthatatlan tőzsdei helyzetben az egyik legdefenzívebb papír. Nagy az esély, h rövidtávon 25-ig mindenképpen elszalad.
SPX daytrade Az index emelkedesben van, ugyhogy egyelore helyesnek latszik a piaci nyitaskori sejtes, hogy az ALT1. eset a valoszinubb. AMig az index (iv) szintje folott van, tovabbi emelkedes a varakozas. . https://imgur.com/a/CEIBoUk
Riasztóan negatív változás a gazdaságban A félvezető részvények árfolyama egy történelmi emelkedés után megállt, a Philadelphia Semiconductor Index 3%-ot esett, de a kínálat továbbra is korlátozott maradt, és azt az erős hiperskálázó kereslet támogatta. Az áprilisi fogyasztói árindex széles körű inflációs nyomást mutatott, a maginfláció a várakozások fölé emelkedett, a Fed „Supercore” mutatója pedig ismét 3% fölé emelkedett. A reálbérek éves szinten most először csökkennek, három év után először, ami nyomást gyakorol a fogyasztói kiadásokra, mivel az olyan ideiglenes ellentételezések, mint az adó-visszatérítések, kialszanak. A mesterséges intelligencia infrastruktúra-boomja és a rekordmagas részvényárfolyamok vagyonhatása fenntartja a növekedést, de a növekvő késedelmes fizetések és a bérek stagnálása kockázatot jelent, ha a piaci lendület megtorpan.
Tudom, hogy viccelsz, de ez a dron tema szerintem elegge felre van ertve, vagy nem hajlandok megerteni. Egy halalos fegyver lett belole, gyalogsag ellen elkepesztoen pusztito, de az ertekes hadi es gazdasagi infrastruktura ellen is vilagbajnok megterulest mutat. Nem tetheti megy innentol egy hadsereg se, hogy ne legyen keszleten 10-20 millio ongyilkos fpv dron, par millio felderito, szallito, granat dobo dron. Tamadas mellett vedekezes is fontos, lezeres dronvedelem, dronokat levadaszo dronok, stb.
Kezdo tozsdes megnezi, hogy melyik ceg gyartja ezeket. Az oreg rokak pedig az aranylazra gondolnak es olyan ceget vesznek, ami asot, csakanyt es moso talat gyart. Az UMAC arra torekszik, hogy a legnagyobb jatekosa legyen az amerikai dron piacnak, hazai gyartas, tanusitvanyok, minden termek egy helyen. Olcso, nagy tomegu gyartas, kis Kina a cel.
Lehet hogy egy darabig meg szenvedni fogunk, de en ebben latom a kovetkezo 10-30x menetelest. Csak ne higitsanak ki minket teljesen!
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.