OFF Így-így. Ezért bízzák a kormányok a maffiára, intézzék ők a saját szabályaikkal. Direkt nem írtam, hogy melyik oldal alapvetése ez, mert a fele-fele elv alapján valaki durci lenne. És itt azért erősen szabályozott orvosi felhasználásról beszélünk és még pár enyhítésről, szó sincs legalizációról és dekriminalizációról, de amíg a marihuánát szándékosan keverik a kokainnal és heroinnal, nincs mit tenni. Reméljük, majd az egyház ad iránymutatást. OFF END.
Cannabisok hirtelen esni kezdtek. Talán kijött valami döntés, ami nem felelt meg a várakozásoknak? Én nem találok semmit. Szőrnyű a hírek után futva másodkézből tőzsdézni...
A DOW JONES--A Scope leminősítette a Mercedes-Benz hitelminősítését. A hitelminősítő intézet az „A+”-ról „A”-ra rontotta a minősítést, és a kilátásokat negatívról stabilra emelte. A Scope gyengébb kockázati profilt lát a Mercedes esetében. Az ügynökség csökkentette az idei és a jövő évi EBTIDA-ra vonatkozó várakozásait, hivatkozva a gyors haszonkulcs-helyreállítással kapcsolatos bizonytalanságokra. Ugyanakkor a Scope hozzátette, hogy a Mercedes továbbra is erős versenypozícióban van a márkaismertségnek és a prémium szegmensben található, rendkívül diverzifikált termékportfóliónak köszönhetően.
Van nehany figyelmeztetes, hogy az inflacios adat nem az igazi. De nem tudja bevenni az agyam, hogy mi az amitol be kellett volna szakadjon 1%-ot 30 perc alatt. Carney sem mondott semmi ujat. Remelem most mar meg sem allunk 685-ig
SPX (30 MIN) tegnapi chart: https://invst.ly/1dzyug . SPX (30 MIN) mai chart: https://invst.ly/1e04by . Make or break Nagyon válaszút előtt áll. Szerintem esélyesebb hogy leszakad, de benne van az is hogy innen két nap alatt ATH-ra megy. Straddle time! . A tévedés joga természetesen fenntartva
Aki már benne volt, annak lett ennyi emelkedés a 12.11. záróhoz képest. De a 12.12. gap döntő része nyitóban eldőlt. A közben és utána beszállók sajnos jóval kevesebbet hoztak eddig, vagy akkor ennyit, ha jókor léptek be a sormintába: eddig minden második nap a legtöbb cégnél esés. De CGC valóban szépen ment. Én a legdefenzívebbe vettem bele (SNDL), alig hozott valamit... Tehát a pénteki nyitóhoz képest így állnak ma 18:10 h: CGC 65 %, GLASF 46 %, TLRY 24 %, GTBIF 23 %, OGI 20 %, ACB 15 %, SNDL 7%
Tisztelet mindenkinek aki tartja (nekem is van) sőt az elemzőknek is abszolút respect, örülök, hogy tartják bennem a lelket, de amíg nem indul be a termelés ez nem lesz 14 felett, erre van egy láda söröm :)
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.