Peti84

Regisztráció: 2009-04-11 10:47:24

Hozzászólások száma: 4 160

Utolsó hozzászólás: 2020-10-21 11:19


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "Est média szekta" topikból

A moderálás a "Est média szekta" topik #40127 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
Lufiban. Köszönjük.
Moderáció:
Kitiltás a "Kulcs-Soft Believer" topikból

A moderálás a "Kulcs-Soft Believer" topik #16 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
Troll

utolsó 20 hozzászólás

Akko Invest ma, 11:19
Mert Banánköztársaság szintjén van ez a madzsarisztánia. 
Akko Invest ma, 09:47
"A francért kell neked is mindenkire megsértődni és azonnal rosszindulatot látni minden megszólalásban." Nem sértődtem meg, csak az elmúlt 12 év jó magyar építőipara kicsit "meggyártott" :)  
Akko Invest ma, 09:33
Filozzál csak ne az Akko szobában.
Akko Invest ma, 09:22
Tőzsdén semmi sem biztos és bármi is lehet.....
Akko Invest ma, 09:16
Azért az Est-el egyszinten emlegetni még is csak meredek, de szíved joga (meg a csőd kivezetést és mindenki pénzét elveszi AGY, azt is gondolni és írni is szíved joga). 
Konkrétum ahogy korábban is írtam a Neo dillről lassan illene valamit kiadni, ebben igazad van. Abszolút nem kell hogy itt a vágyálmok hajtsák fel az árfolyamot és a lufi fújás legyen, elég lenne ha pl.: a NEO dillről jönne egy olyan tájékoztatást, hogy lássuk a számokat (elsősorban mibe fáj) és ha megfelelő szépen lassan hagynák beárazni azt az ügyletet (logika alapján tiszta, hogy miért nem nyilatkozik senki semmiről, nyilván cél az időhúzás). Azt írni, hogy produktum semmi ez így fals, de ez szubjektív (szept. 11-es jelentés szerintem jobb lett, mint vártam, de nyilván Te mást vártál).  
Akko Invest ma, 08:52
Azért jövőkép van (pontosabban lenne), főleg ha a nagy tulajdonosok kicsit bővebben akarnának nyilatkozni erről (nyilván nem akarnak). A bet.hu nagy nehezen átvezette a 10.12-es bejelentést, mindjárt szebb a "közkéz".   
Akko Invest péntek, 09:21
Inkább csak kíváncsi vagyok.....pl.: arra, hogy hogyan is fogják kezelni az október 28 utáni időszakot (ha marad a kuss utána is az nekem nyilván nem fog tetszeni, mert full blamaként fogom felfogni, még akkor is ha számítottam erre). Akár csak azt, hogy Zozi 4000+4000 db r-vt vett és kettő egymást követő napon jelentgeti...(hagyjuk már ezt az ovis szintet). Valamint nekem személy szerint az sem tetszik hogy a 2,6%-ot azért kellett eltüntetni, hogy a jelentősebb rv mozgást egy ideig ne kelljen jelenteni. Neo dillről is lassan 2 hónapja semmi (kezd mézes madzag szagú lenni....) . 
Eddig jól tolták az irány jó volt, de ez gyorsan változhat.   
A tikk-takkal csak azt szerettem volna mondani, hogy nekik jobba telik az idő, mint nekem (vagy nekünk).
  
Akko Invest csütörtök, 22:03
Tik-tak telik az ido....
Akko Invest csütörtök, 16:09
vigyazz me elcapcarazza a pénzed.
Akko Invest csütörtök, 13:33
Lehet sokféleképpen nézni. Én arra céloztam, hogy BUX kb +12% a mélypont ota, kint ez a szám kb +42%.
CoronaVirus csütörtök, 10:55
Ne egy 3 éves (de lehet 4 éves) szakmunkástól várjuk a megoldást akinek világ életében megmondták, hogy mit hova tegyen. Van annak főneke, annak is van főnöke és annak is van főneke. Akinek már elvileg kellene tudnia gondolkodni, hogy mit hogyan szervezzen át. (De nyilván könnyebb azt mondani hogy Covid és mindent arra fogni...látjuk ezt a "drága" és részemről abszolút nem tisztelt, senki házi politikusainkon is). 
CoronaVirus csütörtök, 09:55
Kérdezd meg a pincért mi a jobb neki, ha be sem megy (így természetesen 0 ft-t kap), vagy esetlegesen valami okos vetésforgóval megoldják, hogy dolgozzon is és némi pénzt is vigyen haza (amiből ha szűkösen is de ki tudja húzni ezt az időszakot és tud a gyerekének enni adni is), és a tulajnak is megmaradjon valami. 
Szépen sorban nyílnak az éttermek (a plázákban is nyitunk, gyors éttermeket is nyitunk) valahogy a szakácsok/pincérek akarnak dolgozni, és a magyar lakosság akar is enni. 
Igen a belvárosi nagy szállodák konyhája kicsit mások, mert 90%-ban külföldre épült, de némi rugalmas hozzáállással, ha gondolkodnak ki tudják húzni az időszakot (persze a kreativitásnak túl kell, hogy mutasson ML szállodáin, mert ők csak  az állami csöcs segítségével tudnak életben maradni, mert....hát a korlátaikat valljuk be tudjuk...).   
CoronaVirus csütörtök, 09:33
Nincs termelés, nincsen semmi csak marad a rettegés..... tényleg király lenne.  
Akko Invest szerda, 22:42
Szerintem sokkal jobb dolgot vesznek rajta, néhány elképzelés az alábbi szösszenetben:
https://www.youtube.com/watch?v=D4JsyvGohzc ;
Akko Invest szerda, 14:48
Bármelyik haverjuk, mint eddig is.....
Akko Invest szerda, 14:36
Ez egyébként jó meglátás, Én a Daytonra tippeltem volna, hogy lejelentik, ezt most buktam. 
Akko Invest szerda, 14:35
Az, csak már unalmas, hogy mindig mindenki a Coviddal jön (az élet minden területén, erre most mindent is rá lehet fogni....mi miért mikor nem stb...)
Akko Invest szerda, 14:26
Amcsiban is van vírus, még sincsen romokban a tőzsdéje.....
AutoWallis Nyrt+topic 2020. 10. 13. 15:42
Dehogy vitatom....egyet értek vele. Gazda csak nyilván azt mondta az alattvalóinak, hogy vegyétek, mert közleményt szeretnék látni. (Akkor ott pár nap alatt vagy 3 IT tag kapott fényt....hogy hasonló képen szánalmasan kevés mennyiséget vegyen, volt olyan aki azt is átkötésből kapta.) 
AutoWallis Nyrt+topic 2020. 10. 13. 15:13
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek