Peti84

Regisztráció: 2009-04-11 10:47:24

Hozzászólások száma: 1 937

Utolsó hozzászólás: 2019-10-21 10:58


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 4

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "Est média szekta" topikból

A moderálás a "Est média szekta" topik #40127 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
Lufiban. Köszönjük.

utolsó 20 hozzászólás

Akko Invest ma, 10:58
Akko ezek szerint veszélyes vagy a barack készletemre? :)
NEW OPUS GLOBAL ma, 10:55
Csoki Bá a tiszteletem a Tiéd, és tudom hogy érted a mondandóm lényegét (sokakkal ellentétben). De ez most mellé ment, egy nickem van, viszonylag régi regisztrációval. Sok pénzt.
Akko Invest ma, 09:51
Én pont fordítva. Legalább nem innánk ki egymás készletét. Bár a törkölynek is megvan a maga szépsége (Krétán csíptem a törkölyt, az ottani szőlőkből nagyon jókat tudtak csinálni.)  
Akko Invest ma, 09:41
Akkor mennem kell kgyra. Az ilyen ásványvizes üvegben pálinkás rendezvényeket szeretem.  
Akko Invest ma, 09:38
Lehet. Minden estre gyanús az a 10.28-as dátum, kgy, split egy napon (sok a véletlen).    
NEW OPUS GLOBAL ma, 09:34
elmondható = el nem mondható (akart lenni a lényeg kimaradt)
NEW OPUS GLOBAL ma, 09:32
Akinek van agya azt kikezdik, ez az erodálódás jelei. Vargának (bár nem ismerem személyesen) van agya, talán a bagázsból a legtöbb, míg a kusza szemről ezt sajna igazan elmondható.     
Akko Invest ma, 09:29
Én sem :) a Pesti reggeli forgalomból ítélve sokan szabin vannak. Az eddig 30 perces BÉT kereskedés is ezt erősíti. Pedig szerintem jövőhéten lesz iskolai szünet. Szóval ez a kettő hét elég semmilyen lehet a BÉT-en. Ezek ellenére Akkoban azért bízok, hogy valami mozgás lesz az elkövetkező 2 hétben.  
NEW OPUS GLOBAL ma, 09:25
Te meg azt felejted el, hogy 11-12 éve egy globális világ válság volt (hőn áhított királyotok és kusza szemű kutyája egy olyan válsággal szintén nem tudna mit kezdeni, bár ne lenne igazam és ugyan úgy a csőd szélén állnánk). További szép napot. 
Akko Invest ma, 09:19
A könyv viszonylag elég üres. Talán pénteken volt a tulajdonosi megfeleltetés a 10.28-as kgy-ra. Kíváncsi vagyok, hogy lesznek-e átkötések ebben a 4 munkanapban.   
Akko Invest vasárnap, 19:00
Paleszek joklettek. Nem kell savankassal oblogetnunk már :)
Akko Invest vasárnap, 18:59
Reszemrol negativ. 
NEW OPUS GLOBAL vasárnap, 18:23
Nem vagyok beragadva. A -3-7%ot leirom altalaban. Irtam le veszesteseget en is opi meg konzum miatt, ez egy ilyen jatek. Sajna ezen a tanulasi folyamaton at kell esnunk (az egyik legfontosabb szerintem: vedd a toked). Sok uj van kozottunk akik pl 2017ben szaltak be a jatekba. Ezt még meg kell tanulni (vagy kipontozodas lesz belole). Izgalmas idoszak elott allunk, bar a tobseg kezdi kapisgalni hogy nem csak long van. Tessek ezt kihasznalni es keresni az esesen is, es a trendeket legalabb figyelni es talan a beragadas elkerulhető.
NEW OPUS GLOBAL vasárnap, 17:49
Pontosan.
NEW OPUS GLOBAL vasárnap, 17:07
De legalabb ne lyukas zokniba tolta volna a ribit :)
NEW OPUS GLOBAL vasárnap, 16:03
Ezt tenyleg egy politikai papir forumaban kerdezed? (Lazujja kollega.)
NEW OPUS GLOBAL vasárnap, 15:57
Lehet feleolem short irany is nekem az is jo, a long is jo. Lehet keresni mind a ketton, a magam reszere még a shortban jobban hiszek.
NEW OPUS GLOBAL vasárnap, 14:25
Teljesen igazad van es bolcs meglatasok a hozzaszolasodban. (Asszem En is ezt fogom tenni, ami a hivokkel valo kommentalas illeti.)
NEW OPUS GLOBAL vasárnap, 12:10
Koszonom :)
NEW OPUS GLOBAL vasárnap, 10:29
Van baj latom. Kb erre szamitottam. Koszonom, hogy ebben megerosittel. Még jobban ertem az orszag szellemi szinvonalat es hogy hogy az istenben lett meg anno a 2/3ad. Igen dolgozok nekik meg sok masnak is, de ahogy tegnap irtam ez nem az opi forumba tartozik. En a magam reszerol remelem, hogy jelentosen a napokban megint leverik az rv arfolyamot es gyors long pozi hozhat 20-25 pottyot.  
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek