ezek az elnökcsávók azt böfögik vissza, amit az embereiktől hallanak. egyébként egy iszonyat intenziv információs buborékban élnek, nincs idejük hireket olvasgatni 7/24ben. szal én bizom benne, hogy ez a hangulat a Trump belső köreiben most. és azért ott akad egy két tőzsdecápa
Akkor keresztet vethet a tiktokra, sosem kapja meg és neki az mindennél jobban kell. Eddig ment a blöff, de innentől véresen komoly. Ha mindenkivel összerúgja a port, az adócsökkentési ötlete elhal mielőtt megszületett volna és úgy vonul be történelembe, mint az usa legbutább elnöke, aki két hónap alatt recessziót okozott. Pedig pont az ellenkezőjét szeretné, hogy nyomot hagyjon.
Szerintem még nem árazta ezt be a piac, mert jelenleg senki nem gondolja komolyan, hogy itt ekkora vámok lesznek, hanem végül megállapodnak valami 20-30-40 körüliben.... Legalábbis a 100/84 % -osnál már szerintem kilőne a vix és kéne még nagyobb zuhanás.
Nem lesz ebből már ATH amíg ez a barom az elnök. Szerintem. Viszont azt is gondolom, hogy ebből nemhogy harmadik ciklus nem lesz, hanem a félidős bukta után menni fog a levesbe.
Bessent: ""He also said that all policy options remain open, including the possibility of removing Chinese companies from U.S. stock exchanges. Na most akkor ha ez megtörténne, akkor pl az Erste-nél vett NYSE piaci Alibaba részvényekkel mi fog történni?
Az a vicc, hogy ki mas tudna jobban, mint o? Lehet holnap bejelenti, hogy csak szorakozott, hogy lassa ki hogy viselkedik vele, aztan visszavon minden vamot, minden szart es a tozsde kilo ATH-ra. Utana verhetne a mellet, hogy o szolt, miert nem hittunk neki.
Azt hiszem ennek az időszaknak egy mottója lehet majd Keynes után szabadon, hogy "Political leaders can remain irrational longer than you can remain solvent."
President Trump took to his Truth Social platform, making an apparent reference to recent market turmoil."THIS IS A GREAT TIME TO BUY!!! DJT," he wrote.Earlier he had posted: "BE COOL! Everything is going to work out well. The USA will be bigger and better than ever before!"
"Our military analyst Michael Clarke,
speaking in a live Q&A this afternoon, said the Chinese are getting
a "great opportunity" to solve what they see as the "Taiwan issue"."Their message now to Taiwan is that the US will let them down and that this is the best time to make a peace deal," he said."They will say 'do a deal with us now while you still can, because in a few years time we will just invade'."
persze. fizikailag friss, szellemileg meg pláne. kiemelkedő energiákkal bír, ególya és arroganciája egészen kimagasló. az ilyen mindannyiunkat túlél. más fontos enbereivel együtt, egy atombisztos bunkerben.
NVIDIA-t piszkálgattam néhány dolláros trédekkel a héten, mert megbízhatóan imbolygott ide-oda, talán a hosszú beragadás kockázata is kisebb itt, bár ki tudja. Vajon európai zárás után újra leviszik az algok az indexeket?
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.