As of Feb. 23, MicroStrategy's total holdings amounted to around 499,096 Bitcoins acquired for about $33.1 billion, or an average of $66,357 per token. Benchmark analyst Mark Palmer noted that the holdings had a market value of roughly $47.8 billion, based on Bitcoin's price at the time of his report
MSTR gap-down es -11% Ugy emlekszem, valahol 97k kornyeken van a rengeteg, 400k db bitcoin beszerzesi ara, es erosen ketlem, hogy valaha latni fogjak azt az arat mostanaban ujra. Most mar minden BTC-n 10k bukas van. AZ a gyanum, lesz tobb is. Ne felejtsd, hamarosan jonnek a biztatasok, kivalo ervekkel, hogy BTC milyen kituno veteli alkalom. . COIN gap-down es -10% Nagyon pocskul nez ki Robinhood is,
RIG-ről mi a meglátásod? Másfél éve esik, mostmár kifejezetten nagy forgalommal. Valahol érdemes lehet egy méretesebb felkorrekcióra beszállni, aztán eldönteni, hogy érdemes-e maradni…
BTC Bitcoin alaposan atszakitotta a 92k supportot, es most mar -7%. Az elozmeny-beli sejtes megvalosult. es ami a legrosszabb az, hogy 71k-ig nincs is supportja sehol. AKinek meg van, nos, most megadnak erte 87k-t. Ideje van menekulore fogni
NDX daytrade A Mag7 mindegyike minuszban van, a TSLA vezeti a mezonyt lefele, most epp -7%. Ez az eses NDX-ben nyilvan a wave(v) hullam, ami onmagaban mar extended, hiszen (v>i) maris. > Es NDX mostanama, 20970-nel elerhette a (iii of v) aljat. Most egy kis (Iv-v) hullamparat lehet varni a wave(v) vegere. Aztan indul a recovery. . https://imgur.com/a/LoYQEbM
Nem tudom erről ki hallott már: idén januárban már több volt a tikos tőzsdei ügylet, mint a nyilvános. A "Dark pool" további térnyerése kiszámíthatatalan tőzsdei mozgásokat eredményezhet. https://youtu.be/zAc_h3Ku-D0?feature=shared
Ez fing szellő, már ne haragudj. Havonta eljátszátok ezt. Utoljára pont január közepe tájékán volt halál hangulat, majd hirtelen hurráoptimizmus. Várjátok a megerősítést , de vélemény szerint, ez toxic. Mennyi pénzt vesztettél azon, hogy az ilyenekhez kerested a megerősítéseket? Daxosok félénkségét még megértem…
Nekem inkább az indexek számítása tűnik vhogy full kamu. Itt vagyunk ilyen hajszállal ATH alatt. Eddig azt mondták h a Mag7 miatt van ilyen magasan az index. Csakhogy most már a Mag7 -bol is jó nagyot esett egy egy részvény. Akkor mitől maradt fent az index?
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.