Nem ilyenkor kell rátenni, hanem 130-as Tsla-nál, , amikor már 60-at jósolnak neki, és most 250- nél páholyból várni, hogy mi lesz. Meg 80-as Googl-nél, meg 120-as Nvda-nál. :)
Aki szentül hiszi, hogy a tech a jövő, az javaslom egy pár óra múlva nyisson egy jó nagy tech longot. Oszt akkor lehet magyarázni, hogy megmondtátok. Nem dumálni kell, hanem pénzt rátenni... :)
Mivel a Petrobras felment az egekbe (jelenleg kb 25%-os haszon + osztalek, koszi Pompi) ugy gondolom, hogy erik egy korrekcio. Kerhetnek valamifele elemzest, hogy kb hova erdemes egy stop losst.
X-fab nak nagyon szép a grafikonja.Felfele módosították a vàrakozàsokat.2026 ra 1,5 mrd dollar bevétel és 30-35% ebitda margin emelés...jöhet a 10euró.
Nezd lehet errol elmelkedni egy csomot. Ha mindenkeppen nagy adrenalinra van szukseged, akkor inkabb probalj olaj vagy ezust futuressel kereskedni. Itt az az elony hogy nincs hazugsag meg kamu mogotte. Mielott elkezdened iratkozz fel az mrci.com es a seasonax.com oldalakra. Hidd el csak ido kerdese amikor belefutsz egy meretes zakoba. Engem az orosz haboru elkapott egy nagy olaj poozival 104.5 usd nehany ora alatt kerestem kb 5000 usdt. Amit a piac nehany het mulva visszavett
Tingo a jo ellenpelda. Megtalaltam, elemeztem, csodas szamok, szep jovo, belevettem. Nem hagyott nyugodni, kicsit utanajartam a hetvegen es kiderult szamomra, hogy ez a ceg teljes egeszeben kamu. Hetfon eladtam, kedden kijott a Hindenburg jelentes, hogy ok is ugyanarra jutottak, mint en. Ha benne hagyom a penzem, akkor minimum feleztem volna 1 perc alatt.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.