Kedves Boole, kerlek esztimalj egy kozeljovoben lehetseges legmagasabb xpev arfolyamot, ahol a legkisebb veszteseggel ki lehet szallni szerinted! Koszonom!
Boole, a csökkenő trendvonal törése esetén elhiszem, hogy fordult - ott van közel hozzá a az 1H Ma 200 és az 1D Ma 50 + Ma 200 (Dead Cros) - azok felett (négy ellenállás) szép az élet, meglássuk...
Nem tudom a RIG-nek milyen hitelállománya van. De ha mégis úgy döntene a FED, hogy megkezdi a kamatemeléseket és folytatja is egy ideig az nem biztos, hogy pozitív volna számára. Tudja valaki, hogy milyen eszközökből áll a tartozása.
Az Európai Parlament Gazdasági és Monetáris Bizottsága tegnap, március 14-én megszavazta a MiCA (Markets in Crypto Assets) néven ismert átfogó kriptográfiai szabályozási javaslatot és annak számos módosítását, amely szabályozási keretet biztosít a digitális eszközök számára az EU-ban. Tagállamok.Nem sokkal a szavazás előtt néhány változtatást javasoltak a MiCA -nak, amelyek betiltják a munkabizonyítási konszenzusos protokollokat , például a Bitcoint, az Ethereumot és más népszerű blokkláncokat és kriptovalutákat Európában, ezeket azonban elutasították. A megszavazott törvényjavaslat előírja, hogy a Bizottság 2025. január 1-jéig jogalkotási javaslatot nyújtson be az Európai Parlamentnek, amely magában foglal minden olyan kriptoeszköz-bányászati tevékenységet , amely jelentősen hozzájárul az éghajlatváltozás mérsékléséhez és az ahhoz való alkalmazkodáshoz.A MiCA-javaslat hivatalos tárgyalási fordulóba kerül az Európai Bizottság, az Európai Tanács és az Európai Parlament között.Az Inlock erősen elkötelezett amellett, hogy jelen legyen az Európai Unió piacán. A MiCA lehetővé teszi számunkra , hogy minden EU-tagállamban szabályozottabb keretek között működjünk . Már két éve dolgozunk azon, hogy az előkészítő dokumentációnak megfeleljünk, és bár még közel két év van hátra a tervezet teljes körű működéséig, eltökélt szándékunk, hogy teljes mértékben megfeleljünk.
Barmennyire fajdalmas felismeres is, RIG-et ki kellett volna vagni, amikor $5 felett kizoldulta pakkom. A baj csak az, ha ujra visszamenne $5-re, nem vagnam ki. :)
Hát nem tudom, amiket én nézek, azok közül én azt látom ,hogy nincs erő benne. Már a fél világ shorton áll vagy nem tudom, de én inkább lefelé várom a dolgokat.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.