Mindenhol azt olvastuk eddig, hogy az omicron nem annyira veszélyes! Ezért is van az, hogy Európa nyit, biotech cégek esnek mint a picsa! Erre, amikor az olaj több éves csúccsal küzd, véletlenül Kína lezár egy nagyvárost! Hát azért ez érdekes....és jön vissza a Covid para???!!! Vicc az egész
Ez a baj a tőzsdével, mindig status quo van, nyersz aztan vesztessz aztan vissza akarod nyerni aztán benézed, aztán mégse aztán egyszercsak törtenik valami amire nem számítassz, aztan nyersz majd buksz.. ez egy szerencsejáték.
...hát azért a kínai kiszervezés is tart meglepetéseket: "Lezárták a 17,5 millió lakosú Sencsent és a Jilin tartományt, mert a járvány kezdete óta most regisztrálták a legtöbb új koronavírusos esetet. A városban egyébként a Volkswagen és a Toyota összeszerelő üzeme is működik - írja a Bloomberg.A Volkswagen és a Toyota hétfőn ezért azt közölte, hogy szerdáig felfüggesztik a termelést a csangcsuni üzemekben." Miközben a VW oda szervezte kis és akarja kiszervezni a termelés jelentős részét. Melyik szerdáig függesztik fel ....?..
A RIG-et én tartom. Attól nem kell tartani a jelenlegi helyzetben, hogy nem fog tudni kiszállni belőle. Ettől függetlenül egy kockázatos cég, a pénzügyi helyzetét mindenki át tudja tekinteni és el tudja dönteni mekkora tőkét kockáztat benne.
Itt a hozzáértők elmondták 100x, hogy CPE növekedési story! Jelen WTI-nél nagy valószínűséggel 3.5-4 dollárt termel/negyedév (János írásait olvasd vissza)! Kizártnak tartom, hogy évi 12-15 EPS-nél 50 dollár legyen. RIG érdekes, csőd szélén billeg, pont ezért óriási potenciál van benne (le és fel is)! 1 hete írtam, hogy stabilan 5,2 felett lesz, akkor izomból lehet venni. Hát lefordult. Várni kell, ennyi!
Előbb írtad hogy " a RIG-től pont nem kell tartani" Azt akartad írni hogy tartani kell a RIG-et, vagy nem tartani, vagy kellene nem tartani, mert nem kell tartani? :)
Add el a Rig-et ha 5 lesz ujra, es vege lesz a rosszkedvednek, a CPE-t meg 60-on... Es mehet az egesz premium magyar allampapirba.. 100 millión az is fog hozni évente 8-10 misit.
A RIG meg pont egy csőd szélén billegő vállalat, szóval óvatosan. Szerintem megnyugodhat, hosszú távon nagyon jó lesz még az a vétel is, de ez az én véleményem és úgy mondom ezt, hogy a portfólióm kb 3% van benne és nem fog megrázni ha elbukom. Baromi nagy lehetőség van benne, de a nyerőért azzal fizetsz, hogy őrületes kockázatot vállalsz közben.
Lesz majd olyan is, ne aggódj. Ha megnézed a chartot akkor látszik, hogy a RIG az extrém beleülős téma. Én sokáig úgy gyűjtögettem, hogy a nagyobb vásárlásaim után megmaradt aprót költöttem el rá. Egy ideje már csak eladom néha és visszaveszem lejjebb, de szerintem azt is befejeztem, egyszer ugyanis el fog szállni és nem lesz idő visszavenni.
Dehogy bántom én, tényleg érdekelt. Ezzel a “nem bukott el semmi” hozzáállással óvatosan, mert a tőzsde talán legnagyobb hazugsága, hogy amíg nem realizálsz addig nincs veszteséged. A RIG-től pont nem kell tartani, de tudnának neked itt olyan papírokat mondani amit tarthatsz bármeddig, sose jön vissza a pénzed.
Tudom, igen, igaz. Teljes onkivuleti allapotba kerultem, amikor ezt tettem, csak a hetente duplazo arfolyamot lattam a szemeim elott es mar fejben elkoltottem a 140 dollaron eladott riget is :(((((((((((
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.