Alapból én sem szeretem Musk böffentéseit, de ez teljesen ártatlan volt és az üzenetküldő alkalmazásra gondolt. Ha előtte bevásárolt volna ebből az OTC csodából, az látszott volna az árfolyamon is.
ugyanúgy fog járni, mint 12 éve... szépen gyűlik majd a mínusz a tesla shortján, aztán amikor épp idegösszeomlást kapna, szépen beszakad ez a fos és M.B. megint mennybe megy :D
A szabályozó hatóságok sehol sincsenek. Tragédia ami lett ebből a tőzsdéből. Tiszta vadkapitalizmus, ami a XX. század elején voltak zug brókercégek, már csak azok hiányoznak. Dr. M. Burry már shortolja a Teslát. Ezt azért megnézem magamnak.:)
Egyetertek. Sajnos ugy tunik nem volt eleg amikor megbuntette a SEC illetve eltiltotta a cegben betoltott valamely poziciojatol. Ahogy korabban Trump eseten is mondtam, nem hasznalhatja egy ekkora kaliberu szemely a kozossegi vagy barmely mediumot, hogy ilyen piaci reakciot okozzon. Vagy tegye azt hivatalos formaban egy press formajaban. De ez a twitteren torteno bofoges nagyon gagyi. Trump ugyanezt nyomta az olajjal meg a zold energias cegekkel. “King Salman a baratom” meg hasonlo baromsagok. Erre mi szukseg? Ha mar mindenkeppen pofazni akar es a kozeppontban akar szerepelni, akkor legalabb ertelmes dolgokat irt volna. De neha azt lehetett hinni, hogy vagy elment a maradek esze is, vagy feltortek a fiokjat. . Es ma mar Musk. Kivancsi lennek mit szolna, ha holnap egy komolyabb influenszer bedobna a Teslara terhelo lejarato pletykat. Meghamisitott legyartott darabszam, vagy oratekergetes, barmi. Csak ugy poenbol. 😃 Gondolom nem elvezne a szitut.
Én ebben a SIGL részvény témában egy dolgot nem értek csak: már Elon ki vagy beszólása után, amikor elkezdték tépni a részvényt mindenki mondta, hogy ez csak egy baromság, elszólás, nem a részvényre gondolt! Ez akkor volt, amikor 60c-ről 5.8 dollárig ment....Kérdésem: ki az a vadbarom, aki ezek után veszi 70!!!! dollárig??? Ez már nem baromság, nem emberi hülyeség ez számomra teljesen megmagyarázhatatlan jelenség!
Látod Boole, amikor jóhiszeműen lufi lassú leeresztésében reménykedsz, akkor a FED vezetőinek eszébe nem jut, hogy kicsit lecsendesítsék ezt az őrületet, ha mással nem szóbeli intervencióval. Most ezek vagy ennyire hülyék, vagy most tömik ki tőkés barátaikat és magukat a szerencsétlen dollárt tartó emberek számlájára...
Ebben a szektorban dolgozom a top 30 egyik cégnél és a chart szerintem megalapozott a kereslet-kínálat függvény miatt is. Jelenleg elképesztő IC hiány van a bolygón, hatalmas kereslet lett, nőnek az árak, hiány alakul ki sok termékből. A termelést felfuttatni nem 2 hónap, így ez tovább fog emelkedni. Legalább a jutalom opcióim is egyre értékesebbek 😁
Ha már dotcom és a lufi, akkor érdemes megnézni az SMH etf-et (semiconductor). Javaslom a hónapos chart megjelenítést, mert ott eléggé jól látható az őrület...
Zom és oeg tippeket itt olvastam decemberben, bejöttek nagyon. Kár, hogy nem vettem ezekből, de bárki írta, kiváló tippek voltak. Boole, vagy Trader21 lehettek talán...?
Egyébként ti ahhoz mit szóltok ,hogy Musk egyet fing a twitteren és egyből 30 szoros áron kezd el forogni valami? Kirakta pár napja,hogy Signal 0,6 cent volt január 6-án volt most 27 dollár ? Kérem szépen mi ez ha nem piaci befolyásolás? Vagy addig nem büntetendő amíg nem derül ki ,hogy strómanok esetleg belevettek korábban? Brutál egy világot élünk.
Nem igazán akarják ezt most beadni. Furcsa. 2,64-2,70 kezd erősödni. Én tartom. Szerintem egyébként megveszik a mai napot. Nem tűnik annak a tipikus öntésnek. Meglátjuk.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.