Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Igen. Usdt 350 340 330 320 nal.. 1-1 raklap. Azért nal mert 2-3 vételárból áll össze egy egy pakk. 300nal 50% al 2 raklappal veszek. Van 354es veszhelyzeti eurom. A 375os eur nagy reszet eladtam B. Nek 420 es felette a maradekot kolcsonadtam a cegnek..aki most adta meg 383 korul.. Cegnek vettem 390 nel is mert bejott egy projekt ahova meg es 420al szamolt eur arak voltak. Ez ilyen jatek. Es igen ha olcsónak gondolom veszek. Lehet belole anyag a cegnek, tartalek vagy usa reszveny. De ertem miert kerdezted.
Egyébként itt témaindítónak én a kereskedelemről szedtem adatokat, osztottam meg, nem a vendéglátásról. Az a szektor is elérhető, és sok adat természetesen, nemcsak árbevétel/pénzügyi kötelezettség, de engem ez érdekelt most.
Inkább az van, hogy kihalóban az alkesz generáció, a savállók is. Megváltoztak a trendek. De a norvég mintás pulcsi is divatba jött újra, lehet a kocsma is egyszer. Csak a kettő közötti 20-30 évet nem a pult mögött siránkozva vagy a pulcsi mögött kötögetve kell tölteni azzal, hogy nincs rá igény, de mentsetek meg.
Egyszer voltam életemben UK-ben, 30 éve. Ez alapján lehetnék szakértő is, talán:D Szóval fingom nincs jelenleg ott él e még a kis falvas kocsma, valszeg igen.
"feszültnek tűnsz. 40-50Ft/eur a bukód az azért kellemetlen" --- Nem akarok fogadatlan prókátor lenni, de ha jól emlékszem, akkor 350-en már te is vetted a dollárt.
Nem vagyok feszült, csak nem bírom a NER által rajtunk élősködő "vállalkozókat". Főleg, ha azok nagyképűen ide jönnek mindenkit kiosztani, majd amikor hazugságon kapják, más betegsége mögé bújva próbálja magát kimosdatni ebben a topicban. Tudod, ez volt a legalja, amit ezen a fórumon láttam eddig 2024 novemberében. Te voltál, aki ezt elkövette és továbbra is itt vagy már sokadik nickeden, gerinc nélkül nagyképűen, mintha mi sem történt volna.
feszültnek tűnsz. 40-50Ft/eur a bukód az azért kellemetlen.. ha nem tudsz kalkulálni a 3 sávos szja-val-- a társasági adó emeléssel.. a hozam 25% os adózásával.. ha nem tudod mi hova hat..akkor MP neked lenne meglepi.. persze ha a nagyobb rész nem érint téged.. na megyek a zártosztályról. :)
Nagyon rettegsz már? :) Látom, nagyon izgulsz és pedofidesz propaganda mintára nyomod a kamut, hogy mi jön, ha kormányváltás lesz és bukik a szeretett Viktorod. :) Tele a gatyád. :)) Nyugi, utána is megy tovább az élet. :)
szerencse szagokat nem érzek a PC-n keresztül.. azt nem várom el ki tudd számolni a több mint 30 évben milyen kormányok voltak.. de jelentősége sincs..nem a te pályád.
KKV azt írta: "Látszik , nem vagy vállalkozó . "Nem barát" nem indul el, (minek?) épp erről beszélek. Sok-sok tizezer nem indul el! " Érted. "Sok-sok tízezer".. :D És ezt mondogatják amit KKV a maguk kispályás szintjén. És elárulom ha jönne MP akkor sem fognak vállalkozni. Miért? mert csak duma önmentegetés.. minden meglenne a tudás az nagyon..de háát így nem lehet.. mondogatják..aztán már ők is elhiszik. az idézett példáid részleteit nem ismerjük. "Benézik" és NER-ezés.. és lopnak.. ez nem nagyon jön így össze. Ha megveszi akkor aranybányát kell neki olcsón venni nem.. miért vették..milyen beruházások voltak... ezeket nem ismerjük.
"Továbbra sem sikerült megértened a vállalkozás és szolgáltatás lényegét." --- Főleg a nemzeti nagytőkéseink értették meg a lényeget. Benézted az erőmű bizniszt? Nem baj, megveszi az állam! Benézted a zuglói gödröt? Nem baj, megveszi az állam! Benézted az irodaház építést? Nem baj, megveszi az állam! És ez az a bátor magyar vállalkozói réteg, aki elvileg a saját pénzét kockáztatja...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)