Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
árfolyamnyereség után szerintem kell ... de nem költség mentes, ma 0,3HUF-t számolt fel a Forex árhoz képes. Nem ezekhez a számokhoz vagyunk szokva volt ez 2-3% is ... behozzák máshol.
Üdv. Váltok eurot ersténél 392.-Ft közép árf.költs.mentes ,ha forint gyengül 400.-Ft visszaváltom Ft.-ra a visszaváltás is költségmentes és a külömbség után kell adózni?
Mindenki más pozícióból és háttérrel és életkorból és kockázatvállalási hajlandóságból és társadalmi felelősségvállalásból stb...beszél. Nem kell legyőzni a másikat...örülj, ha a saját elképzeléseidnek megfelelően alakul a piac és figyelj, ha nem, esetleg kérdezz.
Jo lenne, ha elmozdulnank az ovis szintrol, es nem az menne, hogy egymas fejehez vagjuk a tevedeseket / rossz ertelmezeseket / besult setupokat / veszto tredeket. - Mindig lesznek ilyenek. - En orulnek, ha ertelmesen tudnak utkoztetni a kulonbozo nezeteket a piacrol.
Nem tudom, szerinted mi van vele? Látod a vaskos vízszinte piros vonalat? 2020 óta az volt a legmélyebb pont ahová usdeur és zlotyi felszúrt. Az Fo$rintnak ezen távon a 381et jelöli. Az usdeur -5,1% 314 lehetne, ha az usdvel megyünk zlotyi -0,99% 328 lehetne 1 eur, ha velük megyünk ;) cseh korona -3,11 % 321 F$t lenne az eur, ha velük tartunk! FO$rint +16,57% gyengülésben 392,920on jelenleg Mi a helyzet?? Itt csoda történt :D https://imgur.com/a/XdJHqZY
Na, megjött a sok nickes (amiket azóta már törölt, hogy ne tudják visszakeresni az írásait) Ibiza Nudli zajec Spiller, NER cicin lógó sztárvállalkozó egy böfögés erejéig. :))
Egyenlőre 15 év alatt feljöttünk 265 ről 434 re, majd most repülős Petit megszégyenítő szívóhatással kampányolsz a csudáról ,hogy 400 alatt tud lenni 7 egységgel, miközben tokáig járunk a fo$lében ;) Az alacsonyabbakat elfedi, ha nem állnak kissámlira :) EZ TÉNYLEG NAGY CSODA! 434-265= 169 EGYSÉG EMELKEDÉS /2=84,5+265= 349,5 ÉS MÉG AZ IS GYENGÉNEK SZÁMÍT A RÉGIÓHOZ KÉPEST! Rá ne ráncs erre a nagy erőre. "És mélyre nyal a Főninek
Moszkvába jár coachingra
Viktor buzgómócsingja
Jól kioktat robothangon A VILÁGJÁRÓ SZOPÓFANTOM Trollfarmon vett közönségem
Lájkoljál a Vörös Téren
Tömeggyilkos Lutra album
Minddel van már közös képem.....A legdurcibb, akit ismerek
Ne húzz ujjat Sigma Boy-jal
Mert úgy lebasz, hogy sistereg
New York, London, Dunakeszi, Moszkva
Facebook, Tik Tok, Insta – megosztva
Szovjet himnusz, 120 decibel
Indul a party Repülős Petivel
Szívjad, szívjad, szívjad, Sigma Boy" Bankrupt - Repülős Peti https://www.youtube.com/watch?v=n9I5Z02AOhs&list=RDn9I5Z02AOhs&start_radio=1
Kértem az ai-t segítsen FO$rint támogató cikkeket felhozni pl : a börzsöny aranytartaléka, ami jó hatással van az árfolyamra A válasza : "Értem, olyan jellegű cikkek érdekelnek, amelyek ironikus, szkeptikus, esetleg metaforikus módon utalnak arra, hogy a Börzsöny aranytartaléka („Börzsöny aranya”) vagy általánosságban az aranytartalék hatással van a forint árfolyamára — mintha az arany „ott lenne a háttérben”, segít biztonságot adni a valutának."
A következő időszakban – egy rövid északi irányba tartó korrekciót követően – további forinterősödés érkezhet a piacra, melynek az elsődleges célára 390. -Itt van egy -TL-62 certi kiütés-nem tudom lenyúlnak-e érte? 390.1891 -ft a kiütése.
Azt honnan veszik,hogy az általános kamatvárakozás 24-27 között csökken ? Mármint ennek nincs köze az alapkamathoz, hanem hogy az állam milyen kamaton tudja finanszírozni magát, abban meg inkább a kínai és ki tudja még milyen kötvénykibocsátások vannak benne nem ?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)