Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Látom minden frankó, de a kormányozni tudók szerint vannak ennél sokkal fontosabb dolgok, például hogy most akkor a fotók és videók ellenére, vannak zebrák puszta versailles-ben vagy nincsenek. :)
Akkor nagyon nem erted mit irok. - Ezen kivul elsodlegesen technikai szemleletem van. Mar csak ezert sem ertem, hogy miert akarod azt nekem tulajdonitani, hogy ezektol varom a megvaltast.
Azt írod, hogy hosszú távon gyengülést vársz de most, illetve rövid távon erősödést.. Egy oldalróla dollár miatt ez rendben is van, ott is van egy elmebeteg, de a magyar poltikát és gazdasági környezetet teljessen kihagyod, emiatt.
Hiába lesz 390, a rengeteg Pedofidesz féle plusz adó, különadó miatt ettől nem lesznek olcsóbbak az árak a boltokban. Az egyik nagy német autógyártó anno 430-as euróra lőtte be az árakat, azóta volt némi árcsökkentés, de több emelés is. Mostanra megint kb. ezen a szinten van, ezért is lesz lassan megfizethetetlen egy átlagkeresőnek egy új autó.
390-391,5 kozott tobb fibo szint is van. Csati alj is kb. Visszapattanasra meg egy bearish varakozas mellett is benne van a csati tetoig. Ismerve a certiket, lehet a likviditast felmarkolja a piac es csak utana pattan. Nem tudom hol van a kiutesi ar. - Barmi is lesz a mozgas eredmenye szamodra. Mindenkeppen dolgozz a risk managmenteden. Ha meg nincsen, akkor probalj meg kidolgozni egy minel objektivabb modszerant, amit backtestelj. Abbol latszodni fog milyen nyero es veszto szeriara kell szamitanod statisztikailag.
390 vagy 400 import esetén nem fog csodát okozni Mokka, nyilván. 2%, az csak segíti az árrést. 380-nál kezdődik a matek, az már izgalmasabb, főleg, ha a választásokig tudják ott tartani, nem csak 1-2 hétre.
Ó Én már TL60 KO-n is túl vagyok ... https://invst.ly/1c77w4 pénteken még 5 számjegyű volt a bukó TL60-nal együtt is. Ha TL62 elesik akkor már 7 számjegyű ...
a kamat előny miatt öntik a piacra az EUR-t és nincs aki vegye... én már 407-él is vettem 397-nél is ...de már félre álltam ... és gondolom vagyunk így páran ... a TL62 -re már keressztet vetettem ... szép bukó lesz. nem is tudom de mindenki durta az árjegyzőre ... ma
Az eredeti cikk úgy kezdődött hogy "Az orosz elnök és Szergej Lavrov mellett több üzletembert szednének le a listáról, különben vétóznak.", tehát ami az URL-ben is van. Az tényleg durva lenne. Bár nem meglepő. :) Azóta módosították a cikket, csak az üzletemberekről van szó.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)